Her hopper Kevin (30) 162,5 cm i stille høyde

Knuser verdensrekorden i et hopp som forbløffer fysikkprofessor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kevin Bania (30), en amerikansk ekssoldat og treningsentusiast, har skapt furore på nettet med sin nye video. Stående helt stille, klarer han å hoppe opp på en stabel vekter, 162,5 centimeter over bakken.

Den 178 cm høye Bania knuste dermed fjorårets rekord på 147 cm i stillestående høyde, satt av Darren Jackson (selv nevner Bania danske Jonas Huusoms hopp på 144 cm som offisiell verdensrekord).

Kom for sein til lunsj Bania omtaler seg selv som en treningsnarkoman og han gjennomførte det uoffisielle rekordhoppet i gymmen Cream City CrossFit i Milwaukee i den amerikanske delstaten Wisconsin. 30-åringen arbeider skift og trente på formiddagen da det knapt var andre folk til stede, derfor endte han opp med å filme selv, mens kjæresten allerede hadde dratt hjem for å lage lunsj.

Bania strekker armene høyt opp i været, tar med seg all fart han kan og drar til, før han lander på toppen av stabelen med vekter og kommer med et gledeshyl.

- Det er kanskje unødvendig å si, men jeg kom for seint til den lunsjdaten, skriver Bania selv på Youtube, og legger til at han takker gymmen som har hjulpet ham med å lage et treningsopplegg for å hoppe høyest mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer