EKTEPAR: Liverpool-eier John Henry og Linda Pizzuti storkoste seg på Anfield søndag. FOTO: NTB SCANPIX
EKTEPAR: Liverpool-eier John Henry og Linda Pizzuti storkoste seg på Anfield søndag. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Her hører Liverpools førstedame noe hun aldri før har hørt på Anfield

- Utrolig. Bare helt utrolig.

(Dagbladet): Linda Pizzuti (34) er en staselig dame som pleier å gjeste Anfield ofte. Hun er gift med Liverpool-eier John W. Henry (64), og er også populær blant fansen.

Fra kremplass på tribunen virker hun oppriktig interessert i Liverpool. Og hun deler raust med sine følelser - på Twitter.

I går hørte hun en stemning hun aldri før har gjort på Anfield.

- Utrolig. Bare helt utrolig. Jeg drømmer. Anfield var fylt med energi og følelser. Det utgjorde virkelig en forskjell. Den beste stemningen jeg noen gang har hørt, skrev hun etter 3-2-seieren over Manchester City i går.

Zoomet inn Pizzuti ble zoomet inn av TV-kameraene flere ganger, også da hun fiklet med telefonen. En følger skriver at han regnet med at hun skrev noe på Twitter, og at han derfor gikk inn for å sjekke etterpå.

Det er nok neppe mange av dem som var i Liverpools storstue i går som vil protestere på Pizzutis oppsummering.

Først ble de 96 ofrene etter Hillsborough-tragedien hedret. Så vartet Liverpool opp med festfotball i 1. omgang. 2-0 ble riktignok til 2-2, men så kom den forløsende 3-2-scoringen.

- Takk for at «Dirty Water» med Standells ble spilt etter seieren i dag. Fin touch, skrev Pizzuti.

Bryllup i 2009 Hun og Henry giftet seg i 2009. Aldersforskjellen på 30 år spilte tydeligvis ingen rolle da amors piler traff blink.

Pizzuti er datteren til en italiener som kom til USA. Hun har mastergrad i eiendomsutvikling fra en prestisjeskole i Massachusetts, Boston.

Snart kan det bli mer å juble for. For første gang på 24 år kan Liverpool vinne Premier League. Men Chelsea og Manchester City vil nok ha et ord med i laget først.

GOD STEMNING:  Linda Pizzuti og John W. Henry har kremplass på Anfield. FOTO: NTB SCANPIX
GOD STEMNING: Linda Pizzuti og John W. Henry har kremplass på Anfield. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer