HYLLEST: «Våre hjerter banker for deg, Påsan» sto det på banneret til Kanarifansen som de tok fram etter seks minutter av kampen mot Viking. Foto: TORE ULRIK BRATLAND
HYLLEST: «Våre hjerter banker for deg, Påsan» sto det på banneret til Kanarifansen som de tok fram etter seks minutter av kampen mot Viking. Foto: TORE ULRIK BRATLANDVis mer

Her hyller Kanarifansen Pål Strand

«Våre hjerter banker for deg, Påsan»


LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet): Som varslet markerte Lillestrøm-supporterne sin støtte til Pål Strand seks minutter inn i kveldens kamp mot Viking på Åråsen.

Strand, som ligger på sykehus etter hjertestansen på Raufoss-trening tirsdag, spilte for Lillestrøm fra 1999 til 2008, og hadde draktnummer 6 på den gule og svarte drakta.

- Pål Strand, du er Supermann! sang Kanarifansen da klokka passerte seks spilte minutter.

«VI TENKER PÅ DEG»: LSK-spillerne i svarte trøyer med en hilsen til Pål Strand mens de hilser på Viking. 
Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX
«VI TENKER PÅ DEG»: LSK-spillerne i svarte trøyer med en hilsen til Pål Strand mens de hilser på Viking. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX Vis mer

Dette var også sangen de sang i Strands glansdager i klubben.

Samtidig hengte de opp et stort banner med teksten: «Våre hjerter banker for deg, Påsan».

Lillestrøm-spillerne entret banen med svarte t-skjorter med påskriften «Vi tenker på deg» på brystet og «Strand» og draktnummer 6 på ryggen.

LSK-HELT: Pål Strand i aksjon for Lillestrøm i 2006. Foto: SARA JOHANNESSEN / NTB SCANPIX .
LSK-HELT: Pål Strand i aksjon for Lillestrøm i 2006. Foto: SARA JOHANNESSEN / NTB SCANPIX . Vis mer

Strand ligger fortsatt på intensivavdelingen på Ullevål universitetssykehus i Oslo.

- Vi har fortsatt ingen oppdatering vi kan gå ut med. Pål ligger fortsatt på intensiven, og legene kjører en normal oppvåkningsprosess, sa styreleder Åge Larsstuen i Raufoss til Aftenposten.no tidligere i dag.

Raufoss skulle spilt bortekamp mot Valdres i 2. divisjonskamp i dag, men kampen er utsatt på grunn av situasjonen rundt Strand.