Her hylles Real Madrid-spillerne av titusener

Bussen brukte 35 minutter på fire kilometer.

FOLKSOMT: Real Madrids åpne buss kjører inn på Cibeles-plassen i sentrum av Madrid. Feiringen av det første ligagullet siden 2008 feires av titusener i kveld. Foto: SCANPIX/AFP/ JAVIER SORIANO
FOLKSOMT: Real Madrids åpne buss kjører inn på Cibeles-plassen i sentrum av Madrid. Feiringen av det første ligagullet siden 2008 feires av titusener i kveld. Foto: SCANPIX/AFP/ JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De spanske ligamesterne Real Madrid feirer gullet sammen med supporterne i hjembyen i kveld, etter at triumfen ble sikret med seier over Athletic Bilbao i går.

Etter middag med trenerne gikk spillerne ombord i en åpen buss, som kjørte dem gjennom folkehavet fra Santiago Bernabeu til Cibeles-plassen.

Ifølge klubbens hjemmesider var så mange mennesker tilstede at bussen brukte 35 minutter på de fire kilometerne fra stadion til ankomststedet.

- Jeg er utrolig lykkelig. Dette er min første spanske ligatittel, og jeg er henrykt. Vi har hatt en spektakulær sesong, og fansen fortjener dette, sier Cristiano Ronaldo.

- Laget fortjener det også, for vi har spilt fenomenalt godt. Jeg ønsker å takke alle her, vi har det veldig gøy, og nå vil vi vinne igjen neste sesong for å kunne komme tilbake, sier portugiseren fra Cibeles-plassen.

Drøm Ligagullet er Real Madrids 32 nummer siden de vant sitt første seriemesterskap i 1932, og markerte slutten på tre år med katalansk dominans.

For José Mourinho er det enda en fjær i hatten å ha vunnet ligagull i sitt fjerde land, etter at han tidligere har vunnet serien med både Chelsea, Inter og Porto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer