- Her i England er det jo motvind overalt

Men Jaysuma Ndure tror på rekordrask OL-finale.

AVSLAPPET, MEN AMBISIØS: Jaysuma Saidy Ndure har ikke kommet til London for å tulle, som han selv sier, men for å ta medalje etter fire år med hard jobbing. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
AVSLAPPET, MEN AMBISIØS: Jaysuma Saidy Ndure har ikke kommet til London for å tulle, som han selv sier, men for å ta medalje etter fire år med hard jobbing. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Det er naturligvis Usain Bolt (25) og Yohan Blake (22) de aller fleste snakker om før mennenes 100-meter starter opp med de store gutta lørdag ettermiddag.

Men midt oppi miksen med supersprintere finner vi en nordmann, og Jaysuma Ndure forteller at han er i sitt livs form før moroa starter lørdag.

- Jeg er ikke her for å tulle i hvert fall. Jeg har brukt fire år på å forberede meg, og jeg kommer ikke hit bare for å ha det gøy. Hvis jeg ikke hadde gått for medalje, kunne jeg sittet hjemme og kost meg, sier han, og legger til:

- Nå kjennes formen og beina veldig bra. Jeg har aldri følt meg i så god form før et mesterskap tidligere. Dessuten har jeg løpt veldig fort på trening.

- Alle kan vinne Jays tror han kan sikre seg medalje både på 100 og 200 meter den neste drøye uka. Men han er langt fra overbevist om at 100-meterfinalen bare vil handle om Bolt og Blake.

- Jeg kjenner Usain best, og jeg vet jo hva han har gjort tidligere. Han har løpt fortere enn Yohan. Men her er det ingen favoritter. Tyson Gay kan vinne. Asafa Powell kan vinne. Alle i en finale kan vinne, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer