Her ignorerer han selveste «Terminator» etter å ha satt vanvittig verdensrekord

«The Beast» løfter 462 kilo.

(Dagbladet): Da Eddie «The Beast» Hall skulle gjennomføre sitt verdensrekordforsøk i markløft, var det ikke hvem som helst han hadde med seg som motivator.

Selveste Arnold Schwarzenegger var på plass for å heie fram engelskmannen da han skulle få de svimlende 462 kiloene opp fra bakkenivå, og Hall skuffet ikke.

Etter å ha psyket seg opp en stund og sparket litt i rekvisittene kliner 27-åringen til, og forbedrer den gjeldende verdensrekorden med ett kilo.

Som naturlig er etter å ha satt en verdensrekord blir Hall hoppende glad, og i alle viraken får han ikke med seg at selveste Arnold «Terminator» Schwarzenegger forsøker å gi ham en high five og en gratulasjon.

Men Arnold har vært ute en vinternatt før, og mister ikke på noen måte fatningen. Da Hall har landet såpass at han får summet seg og går bort til østerrikeren, er skuespiller-veteranen igjen framme med lanken og får overbrakt sine gratulasjoner.

- Jeg hadde Arnold Schwarzenegger som heiet på meg. Han prøvde og gi meg en high five etter løftet for å gratulere meg, men jeg lot ham bare henge der. Ops!, sa Hall ifølge Independent etter at verdensrekorden var et faktum.

• Hele opptrinnet kan du se i videovinduet øverst i artikkelen