Håndball-EM i Sverige:

Her innser Grimsbø hva hun har gjort: - Fint å se den snike seg inn

Scoret sitt første på landslaget.

HELSINGBORG (Dagbladet): Kari Aalvik Grimsbø storspilte til tider mot Ungarn med både redninger og scoring (!). Hun hadde 40 i redningsprosent til pause, men endte til slutt på 35.

- Det er en tøff kamp. Vi kjemper og kjemper. Det er mye bra forsvarsspill i 1. omgang, men det er litt frustrasjon som vi drar med oss videre, sier Grimsbø til Dagbladet.

Grimsbø satte også inn sin første scoring på landslaget etter rundt sju minutters spill. På pent vis sendte hun ballen over hele banen og i mål bak en utspilt keeper på bærtur. Grimsbøs scoring kom i landskamp nummer 153.

- Vi har snakket om at motstandermålvaktene ofte er langt ute for å stoppe kontringer. Er det en mulighet der, så skyter vi. Så da gjorde jeg det, sier Grimsbø.

- Skuddet mitt hadde god retning, men så så jeg plutselig at keeperen var i nærheten. Det var fint å se den snike seg inn, sier Grimsbø.

Norge er allerede klare for semifinale fredag, til tross for at det gjenstår en kamp i hovedrunden mot Tsjekkia i morgen.

SCORET: Kari Aalvik Grimsbø jubler etter egen scoring mot Ungarn.     Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SCORET: Kari Aalvik Grimsbø jubler etter egen scoring mot Ungarn.     Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

- Vi sliter litt med å få flyten i dag. Det er vanskelig å analysere rett etter kamp, sier Grimsbø

- Hva tenker du om semifinalen?

- Det har vi ikke tenkt så mye på, men kanskje det er nettopp det som gir oss litt nerver i dag. Noe var bra, men vi slurver mye, sier Grimsbø.

Grimsbø satte inn 3-3-målet etter 06:55.

Norge - Tsjekkia, onsdag, vises på TV3 fra klokka 20.45

Live-published photos and videos via Shootitlive