Her intervjuer TV 2-Dag Otto kanalens egne annonsører

Får kjeft av Norsk Presseforbund.

INTERVJUER EGNE SPONSORER:  I et flere minutter langt innslag i søndagens Tour de France-sending intervjuer reporter Dag Otto Lauritzen fire representanter av TV2s sponsore. Foto: Grap av TV2s sending
INTERVJUER EGNE SPONSORER: I et flere minutter langt innslag i søndagens Tour de France-sending intervjuer reporter Dag Otto Lauritzen fire representanter av TV2s sponsore. Foto: Grap av TV2s sending Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV2 følger Tour de France tett med daglige sendinger fra sykkelrittet. Tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen (55) er tilknyttet kanalen som reporter og ekspert.

I et innslag søndag 1. juli forteller Lauritzen at kanalen har «en del sponsorer» og går bort til en i markedsavdelingen. Mannen sier at det er viktig å ta vare på sponsorene og at de har tatt med «en hel gjeng ut på bygda».

Intervjuer egne sponsorer Videre gjør Lauritzen intervju med representanter fra fire ulike selskap som sponser TV2s sendinger. På rad og rekke blir disse intervjuet uten å bli introdusert med navn, men ved å snakke om merkevaren og det å være tilstede på arrangementet.

- Det er gøy å se hva som skjer, og det er jo utrolig mye Skoda i hele feltet, sier Lauritzen til bilmerkets representant.

- Ja, det er skikkelig bilporno og det er deilig, sier representanten.

Til slutt avsluttes sekvensen med Chess. Både Chess og Lauritzen forteller hvordan publikum skal delta i teleselskapets konkurranse for å vinne billetter til rittet. 

Det mener generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, er problematisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer