Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her jubler Bale for scoring. Nå får han slakt for at han spilte kampen

«Du har hånet Real Madrid».

JUBEL: Bale med sin karakteristiske hjerte-feiring mot Andorra, en kamp han nå få kritikk for at han deltok i. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
JUBEL: Bale med sin karakteristiske hjerte-feiring mot Andorra, en kamp han nå få kritikk for at han deltok i. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Real Madrids stjernespiller Gareth Bale får ikke spille mot Paris Saint-Germain i morgen grunnet en leggskade. Det er samme skade som satte waliseren på sidelinja for noen uker siden også, skriver spanske Marca.

Det er svært dårlig nytt for manager Rafael Benitez, som allerede mønstrer en tropp med flere skadde spillere.

Bale får nå kritikk i spanske medier for at han spilte hele EM-kvalifseringskampen mot Andorra i helga, til tross for at Wales allerede var klare for EM-sluttspillet.

AS-journalist Tomas Roncero tar derfor et oppgjør med 26-åringen i dagens AS.

«Skaden til Bale er til skikkelig irritasjon for alle som er skikkelig Madrid-fans», skriver Roncero, gjengitt av The Independent.

Spanjolen mener vingen skulle prioritert annerledes.

«Du har hånet Real Madrid fordi du har prioritert landslaget ditt framfor klubben som lønner deg», skriver Roncero.

Cristiano Ronaldo fikk på sin side ferie fra landslaget ettersom Portugal allerede var klare for Frankrike-EM. Roncero mener Bale skulle bedt om det samme.

«Vær patriotist, elsk landet ditt, men dersom du allerede er kvalifisert trenger du ikke spille mot Andorra, og på toppen av det hele spille i 90 minutter. Det er uhørt av en Real Madrid-spiller», mener Roncero.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!