Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her jubler Contador for Vuelta-seier

Ble satt kraftig på prøve i nest siste etappe.

EL PISTOLERO: Alberto Contador tar sin vanlige pistol-feiring etter at han klarte å holde unna for sammenlagtkonkurrentene på Vuelta a Espanas nest siste etappe. Foto: AFP PHOTO/ Jaime REINA
EL PISTOLERO: Alberto Contador tar sin vanlige pistol-feiring etter at han klarte å holde unna for sammenlagtkonkurrentene på Vuelta a Espanas nest siste etappe. Foto: AFP PHOTO/ Jaime REINA Vis mer

(Dagbladet): Alberto Contador ble satt kraftig på prøve, men beholdt likevel sammenlagtledelsen i Vuelta a Espana.

«El Pistolero» trenger nå bare å holde seg på sykkelen på morgendagens parademarsj inn til Madrid for å vinne treukersrittet.

Denis Mentsjov vant den 19. etappen foran Richie Porte. De to var med i ett brudd som gikk tidlig på etappen, og Mentsjov spurtslo Porte opp den etappens bratteste parti.

Det var imidlertid i hovedfeltet at det mest dramatiske foregikk.

Joaquim Rodriguez rykket fra Contador og Alejandro Valverde, og fikk seg en solid luke. Contador klarte ikke svare, men Valverde tok seg sammen og klarte å ta igjen litt av luka til Rodriguez.

Til slutt trillet han i mål 25 sekunder bak Katusja-rytteren. Contador, som hadde et forsprang på 2.21 på Rodriguez og 1.35 på Valverde, trillet i mål med en tid som gjør at han leder sammenlagt med ett minutt og 16 sekunder på Valverde før morgendagens etappe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media