Her jubler de for VM-bronse

Men like etterpå får de beskjed om at de blir disket.

FRA GLEDE TIL FORTVILELSE: Fra venstre: Adam Gemili, James Ellington, Harry Aikines-Aryeetey og Dwain Chambers feirer at de tok bronsen i 4x100 meter. Like etterpå ble de disket. Foto: EPA/MICHAEL KAPPELER/NTB Scanpix
FRA GLEDE TIL FORTVILELSE: Fra venstre: Adam Gemili, James Ellington, Harry Aikines-Aryeetey og Dwain Chambers feirer at de tok bronsen i 4x100 meter. Like etterpå ble de disket. Foto: EPA/MICHAEL KAPPELER/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Storbritannia løp inn til bronse på 4x100 meter stafett tidligere i dag, men nå viser det seg at de fire utøverne mister medaljen. Det er The Telegraph som skriver at den andre vekslingen skjedde utenfor den lovlige sonen. Det var da Harry Aikines-Aryeetey skulle gi stafettpinnen videre til James Ellington at det fatale skjedde.

Som et resultat av diskingen fikk Canada bronsen. Dagens hendelse føyer seg inn i rekken av mislykkede vekslinger i Storbritannias historie. Det er sjette gangen på sju forsøk at de har mislyktes i å veksle riktig.

Det skjedde noen minutter etter at James Ellington, som var delaktig i vekslingsklusset, hadde fortalt BBC at britene hadde fått orden på vekslingene sine, skriver NTB.

- Det er ganske vondt, og jeg er sikker på at vi alle føler det samme, men slik er sporten, sier trener Neil Black.

Jamaica, med Usain Bolt på ankeretappen, gjorde imidlertid ingen feil, og tok et overlegent gull. Jamaica gikk også til topps i øvelsen i Berlin-VM 2009 og VM i Daegu 2011, begge med Usain Bolt på laget.

Sølvet gikk til USA.