Her kan Beckhams England-comeback ryke

Mister Bayern-kampen som landslagssjefen skulle se.

(Dagbladet.no): David Beckham haltet av banen med tydelige knesmerter da Real Madrid bare klarte uavjort hjemme mot Getafe i går kveld.

Han pådro seg en vridning i kneet da han strakte seg for å legge inn, og endte med å kollidere i reklameskiltene. Han forsøkte å løpe av seg skaden, men måtte forlate banen etter 69 minutter.

Skaden koster ham etter all sannsynlighet morgendagens Champions League-møte med Bayern München, der landslagssjef Steve McClaren har planer om å se ham i aksjon, skriver The Sun.

- Mister Bayern-kampen

Også Jose Antonio Reyes ble kneskadd i gårsdagens kamp.

- De spiller helt sikkert ikke kampen mot Bayern, sa Real-trener Fabio Capello umiddelbart etter kampen ifølge Uefa.com.

- Den ene (Reyes) har en alvorlig skade, og den andre kan ha en betydelig skade, sa treneren.

Spanske Marca skriver at klubben ikke ville si noe sikkert om skadeomfanget i går, men at begge spillerne vil gjennomgå MR-undersøkelser i dag for å kartlegge kneskadene. Bare et «mirakel» kan gi dem muligheten til å spille mot Bayern, skriver avisa.

VRIDNING: Smerten var lett å lese i ansiktet til David Beckham da kan kolliderte med reklameskiltene under gårsdagens Real Madrid-kamp mot Getafe. Foto: Reuters/Scanpix
VRIDNING: Smerten var lett å lese i ansiktet til David Beckham da kan kolliderte med reklameskiltene under gårsdagens Real Madrid-kamp mot Getafe. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Ikke spilt siden VM

Beckham har med store deler av det engelske folket og pressen i ryggen jaktet et comeback på landslaget.

Han har ikke spilt for England siden de ble slått ut av VM i fjor sommer og McClaren overtok etter Sven-Göran Eriksson som landslagssjef.

Men med England i trøbbel har mange hevet røsten for et comeback for den erfarne tidligere kapteinen som fortsatt har potensielt matchvinnende dødballer i støvlene.

England ligger på tredjeplass i sin EM-gruppe bak Kroatia og Russland. 24. mars venter en meget viktig bortekamp mot Israel.

Beckham har nylig sluppet inn i varmen og elleveren til Real Madrid på tross av den planlagte overgangen til LA Galaxy og den amerikanske Major League.

Her kan Beckhams England-comeback ryke
MISTER BAYERN-MØTE: Beckham konstaterer at kneet ikke duger til å fullføre kampen. Dermed ryker trolig også morgendagens Champions League-kamp mot Bayern München.