Her kan du kjøpe tilgang til Tippeliga-kampene

Bli med på fotballfesten.

(Dagbladet): Det har vært massiv testing og utvikling de siste ukene, etter at Dagbladet fikk tilgang til rettighetene. Nå åpnes butikken og du kan kjøpe tilgang til årets sesong.

• Det koster 99 kroner for en ukesbillett.

30-dagersbilletten koster 149 kroner ut april, og deretter 179 kroner.

Mange har spurt om muligheten for å kjøpe årsabonnement. Det er ikke noe vi har nå fra start - basert på erfaring tidligere rettighetshavere - men vi vil fortløpende vurdere pakkene vi selger.

Nordmenn i utlandet Vi gir deg hele Tippeligaen - 240 kamper - og også kamper fra Adeccoligaen, toppserien, cupen og landskamper. Det blir et stort og forhåpentligvis underholdende fotballprodukt.

Flere nordmenn i utlandet har de siste dagene spurt om også de får tilgang til kampene. Dette har vært høy prioritert hos oss, og signalene lover godt, og vi håper det skal gå bra for dere som bor i utlandet å kjøpe de ulike pakkene - akkurat som de av oss som er igjen her i nord.

Siden det bare er drøyt tre uker siden Dagbladet fikk rettighetene, er det noen ting som ennå ikke er på plass.

Ny player Vi innleder med å bruke playeren til Canal+ og kampene vil dessverre ikke spille på mobil eller nettbrett ennå.

Avspilleren fungerer i oppdaterte nettlesere på PC og i de fleste på Mac. Mac-brukere anbefales likevel å bruke Firefox. Du trenger også siste versjon av Silverlight innstallert.

Utviklingsavdelingen vår jobber nå med å få på plass en egen player, sånn at alt etter hvert kan sendes på alle plattformer - bortsett fra i papiravisa - det klarer vi neppe å få til.

Seriestarten er herlig nær nå. Lykke til, alle sammen!

Nettmøte: Leserne stilte spørsmål om Dagbladets Tippeliga-rettigheter

VI GIR DEG SCORINGENE: Her scorer André Muri mot Rosenborg. Denne sesongen får du alle målene i alle de 240 Tippeliga-kampene på Dagbladet.no.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
VI GIR DEG SCORINGENE: Her scorer André Muri mot Rosenborg. Denne sesongen får du alle målene i alle de 240 Tippeliga-kampene på Dagbladet.no. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer