Her kan du møte United-stjernene

Det er fortsatt mulig å se Norway Cups festkamp mellom Manchester United og Vålerenga på Ullevaal 30. juli. Men du må være rask, fordi det er bare 600-700 billetter igjen.

Interessen rundt Manchester Uniteds besøk i Norge er enorm, og her kan du lese om Uniteds planer under Norges-besøket. Frode Kyvåg har kontroll på alt fra treningsopplegg til såpestykker på badet.

- Det er mulig vi er litt overtouchy, men vi vet av erfaring at det som ikke er planlagt, ofte ikke blir gjennomført. Vi vil også at United skal trives i Norge, sier Norway Cup-generalen til Dagbladet.

Når kommer United?

United-spillerne ankommer Norge søndag 28. juli. Spillerne skal være æresgjester under åpningsshowet samme dag som kulminerer med EM-finale for juniorer klokka 20.00. United skal være i Norge i tre dager og reiser 31. juli videre til ny turnering i Danmark.

Hvem møter de?

Tirsdag 30. juli spiller Manchester United kamp mot Vålerenga. Kampen spilles på Ullevaal stadion klokka 20.00.

Kommer alle stjernene?

Norway Cup har sikret seg en avtale som gjør at Manchester United må stille sitt beste lag under oppholdet i Norge. Bare godkjent legeattest er grunn god nok til ikke å bli med. Det betyr at Manchester Unted må stille med alle sine stjernene anført av David Beckham, Juan Sebastian Veron og Ole Gunnar Solskjær.

Hvor skal de bo?

Hele Uniteds tropp vil bli innlosjert på Losby Gods på Finnstadjordet i Lørenskog kommune. Dette stedet er valgt siden de fleste United-spillerne er svært golfinteresserte og vil ta seg noen runder på golfbanen. Sikkerhetsopplegget vil bli stort rundt bostedet, og det vil ikke bli mulig å få autografer i lobbyen. United-spillerne krever også ro i sine forberedelser.

Er de på Ekebergsletta?

Mandag formiddag vil hele Uniteds tropp være på Ekebergsletta i en times tid. Her vil de skrive autografer, vise seg fram, se på folkelivet og møte deltakere. Sikkerhetsopplegget rundt besøket på Ekebergsletta er stort, og Frode Kyvåg oppfordrer til å vise hensyn.

Hvor kan du treffe dem?

På Ullevaal Stadion får du se United-gutta i kamp mot Vålerenga. På Ekebergsletta kan du sikre deg signatur og det samme kan du også gjøre på lagets treninger i forkant av kampen. Treningene til United vil med all sannsynlighet bli holdt åpne for publikum, men det er litt usikkert siden treningssted fortsatt ikke er bestemt. I tillegg har du fortsatt mulighet til å vinne et eksklusivt drømmemøte med United-spillerne hvis du svarer riktig på spørsmålet i Dagbladets VM-konkurrase.

KLAR FOR NORGE: David Beckham har skapt fullstendig hysteri i Japan. Det blir neppe bedre når superstjernene kommer til Norge 28. juli.
KOMMER: Ole Gunnar Solskjær.
KOMMER: Ryan Giggs.