Her kaprer syklisten en topplassering ved å skli i mål - på asfalten

Tidenes rareste målgang?

SKLIR I MÅL: Brenton Jones presterte å levere en målgang noe litt utenom det vanlige - skliende på asfalten. Foto: Med tillatelse fra Herald Sun Tour
SKLIR I MÅL: Brenton Jones presterte å levere en målgang noe litt utenom det vanlige - skliende på asfalten. Foto: Med tillatelse fra Herald Sun Tour Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Fredagens massespurt om seieren på den andre etappen av Herald Sun Tour ble spesiell på flere måter.

Ikke bare fordi stortalentet Caleb Ewan (20) vant et profesjonelt ritt første gang som proffsyklist i Orica GreenEdge. Den unge australske spurteren måtte nemlig tåle å dele oppmerskomhet med en landsmann som tok seg over målstreken på høyst dramtatisk vis.

- Spurtens gleder Drapac-rytter Brenton Jones mistet nemlig helt kontrollen på sykkelen rett før målstreken. 23-åringen deiset i asfalten og fortsatte over mål, skliende på siden.

Ettersom kroppen hans var i kontakt med sykkelen da han passerte linja, fullførte Jones utrolig nok på femteplass.

- Dette er slikt som skjer i sykkelritt. En av gledene ved det å være med i en spurt, kommenterte Jones om episoden, ifølge Cyclingnews.

Rapportene fra Australia sier at han har pådratt seg slagskader i brystet og at noen ribbein kan være brukket. En legesjekk skal avgjøre om Jones fortsetter rittet lørdag.

Følte press For etappevinner Ewans del ble etappen utelukkende en opptur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.