Her kaster Materazzi seg på trenden - og sender et stikk til Zidane

Har på seg Zidane-drakt.

(Dagbladet): Husker du VM-finalen i 2006?

Mesterskapet ble spilt i Tyskland, og Italia og Frankrike kom til finalen. Italia vant på straffespark, men det de aller fleste husker er Zinedine Zidanes nedskalling av Marco Materazzi.

SKALLET NED: Zinedine Zidane skallet ned Marco Materazzi i VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO / LCI
SKALLET NED: Zinedine Zidane skallet ned Marco Materazzi i VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO / LCI Vis mer

Det sendte franskmannen rett i garderoben.

Hodene koker fort under en slik situasjon, spesielt når det begynner å dra seg ut mot siste ekstraomgang. Men Materazzi har i ettertid innrømmet at han provoserte Zidane ved å snakke stygt om familien hans.

«Ice Bucket Challenge» Zidane (42) og Materazzi (41) har skværet opp etter hendelsen, og Materazzi benytter muligheten til å sende et stikk til Zidane gjennom nettrenden «ALS - Ice Bucket Challenge».

Man skal filme at man får en bøtte med isvann over hodet, og så legge det ut på sosiale medier med taggen «ALS - Ice Bucket Challange». Da kan du nominere venner og bekjente til å utføre det samme, eller å donere 100 dollar til ALS-foreningen, som kjemper mot nervesykdommen Amyotrofisk lateralsklerose.

I videoen, som Materazzi har publisert på Facebook, tar han av seg ei Zidane-trøye, før han heller isvann over hodet - med et Champions League-trofe.

Se videoen øverst i saken!