Her kaster Materazzi seg på trenden - og sender et stikk til Zidane

Har på seg Zidane-drakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Husker du VM-finalen i 2006?

Mesterskapet ble spilt i Tyskland, og Italia og Frankrike kom til finalen. Italia vant på straffespark, men det de aller fleste husker er Zinedine Zidanes nedskalling av Marco Materazzi.

Det sendte franskmannen rett i garderoben.

Hodene koker fort under en slik situasjon, spesielt når det begynner å dra seg ut mot siste ekstraomgang. Men Materazzi har i ettertid innrømmet at han provoserte Zidane ved å snakke stygt om familien hans.

«Ice Bucket Challenge» Zidane (42) og Materazzi (41) har skværet opp etter hendelsen, og Materazzi benytter muligheten til å sende et stikk til Zidane gjennom nettrenden «ALS - Ice Bucket Challenge».

Man skal filme at man får en bøtte med isvann over hodet, og så legge det ut på sosiale medier med taggen «ALS - Ice Bucket Challange». Da kan du nominere venner og bekjente til å utføre det samme, eller å donere 100 dollar til ALS-foreningen, som kjemper mot nervesykdommen Amyotrofisk lateralsklerose.

I videoen, som Materazzi har publisert på Facebook, tar han av seg ei Zidane-trøye, før han heller isvann over hodet - med et Champions League-trofe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer