Her kaster Roddick racketen i sinne - holdt på å treffe balljenta

Traff nesten balljenta etter å ha feilet i forsøket på å kopiere tennistrollmannen.

(Dagbladet): Det skal godt gjøres å hoppe etter Wirkola, som vi sier her på berget. Vel, det skal godt gjøres å slå et trickslag etter Roger Federer også.

Sveitseren, som riktig nok har måttet gi fra seg tennistronen han i flere år hadde helt for seg selv, kan fortsatt få til ting med racketen som få andre kan.

Et av signaturtrekkene til Federer, av mange kalt tennishistoriens aller største spiller, er trickslaget der han slår ballen mellom med beina, med ryggen vendt til både nett og motstander.

Perfekt slag Det trikset varet han opp med igjen da han møtte Andy Roddick i Madison Square Garden.

Roddick så ut til å ha overtaket i ballvekslingen, og presset Federer kraftig. Da dro sveitseren fram et av de eminente slagene han er blitt kjent for.

Med ryggen vendt til Roddick og nettet, og med en ball det virket ganske vanskelig å nå, sendte Federer et slag mellom beina, og ballen datt perfekt ned på Roddicks banehalvdel.

Bekymret Federer Litt seinere i ballvekslingen ble Roddick tvunget ut på samme sti. Men der det så elegant og vakkert ut da Federer gjorde det, ble Roddicks forsøk nærmest klønete. Han traff ballen, men maktet ikke å sende den over nettet.

I frustrasjon gjorde han som tennisspillere ofte gjør: Kastet fra seg racketen med full kraft. Uheldigvis var balljenta allerede på vei ut på banen, og racketen til Roddick var så nære å treffe henne at Federer bekymret tok seg til hodet i sjokk.

Roddick var kjapt frampå for å si unnskyld til jenta, mens han nok fortsat ergret seg over trickslaget som gikk i vasken.