Her kjeftes Hagen i garderoben

Kom aldri på banen etter pause.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga - FC Lyn Oslo 1-2.

Vålerenga-spillerne var selvfølgelig langt nede etter et nytt tap for Lyn i derbyoppgjøret i Oslo, men til pause sto det i det minste 0-0 tross et kraftig Lyn-press.

Likevel havnet VIF-sjef Martin Andresen i heftig diskusjon med Erik Hagen på vei inn i garderoben - og etter pause kom ikke Hagen ut igjen.

- Jeg følte Hagen støtet og falt av for tidlig, og det sa jeg i fra om, sier Andresen om uenigheten, etter en førsteomgang der Kim Holmen løp fra Vålerenga-forsvaret gang på gang.

- Jeg ble totalt fraløpt, medgir også Erik Hagen.

Martin Andresen ønsker imidlertid å avdramatisere det som for utenforstående så ut som en krangel. Han hevder det ikke hadde noe å gjøre med at Hagen ble byttet ut i pausen.

- Han ba selv om å bli byttet ut selv etter å ha følt seg helt gåen etter en omgang, sier Martin.

Han legger også til at Hagen har gått på antibiotika etter en operasjon i munnen - noe som kanskje kan forklare litt av den tamme innsatsen til mannen som mange kanskje hadde håpet kunne erstatte skadde Tore Reginiussen i et såret landslagsforsvar.

BYTTET UT: Erik Hagen forklarer seg for Martin Andresen på vei inn til pause i kampen mot Lyn. Etter hvilen var Hagen byttet ut. Foto: ARNT E, FOLVIK/DAGBLADET
BYTTET UT: Erik Hagen forklarer seg for Martin Andresen på vei inn til pause i kampen mot Lyn. Etter hvilen var Hagen byttet ut. Foto: ARNT E, FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

- Lyn var mye bedre enn oss, og det virker som om vi vet ikke helt hva vi skal finne på der ute, sier Hagen om dagens forestilling på Ullevaal.

Her kjeftes Hagen i garderoben
HEFTIG DISKUSJON: Kjetil Wæhler deltok også i samtalene etter første omgang.
SKUFFET: Martin Andresen var selvfølgelig skuffet etter nok et tap for Lyn, og nok en kamp uten seier.