Makedonia - Norge kl. 18.30 lørdag

Her klarer ikke Ødegaard mer: - Fryktelig

Blir parodiert av kompisen og lagkameraten. Bryter ut i latter på sengekanten.

MORO PÅ FRITIDA: Martin Ødegaard og Morten Thorsby er lagkamerater i Heerenveen og er begge tatt ut på A-landslaget. Norge møter Makedonia (lørdag) og Slovakia (tirsdag). Mellom slagene parodierer gutta hverandre. Video: Facebook.com/fotballandslaget Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SKOPJE (Dagbladet): Det norske fotballandslaget er på plass i Skopje og forbereder privatlandskamp mot Makedonia lørdag. Laget har vært gjennom tre fellesøkter, men mellom slagene blir det også tid til moro.

Fotballandslaget har selv publisert en video på sin Facebook-side. Der parodierer lagkameratene i Heerenveen - Martin Ødegaard (18) og Morten Thorsby (21) - hverandre.

- Det var en artig greie. Jeg tror det falt i smak hos mange, sier Ødegaard til Dagbladet og humrer. På en av parodiene som Thorsby gjør av Ødegaard ender det med at han bryter ut i latter og sier:

- Fryktelig.

Tilbakeholden

Thorsby - som skal være Ødegaard - får følgende spørsmål av Ødegaard:

- Mange vil nok mene at du er tilbakeholden i media. Er det noe du har tenkt over. Eller hvordan er det for deg?

Thorsby - som skal være Ødegaard - svarer:

- Nei, jeg har egentlig ingen kommentar til det. Det får dere mene som dere vil. Jeg fortsetter bare å prøve å utvikle meg som spiller og bli bedre. Så noe mer enn det har jeg egentlig ikke å si om saken.

Ingen aha-opplevelse

På dagens pressetreff med landslaget i Skopje spurte Dagbladet Ødegaard om han fikk en aha-opplevelse etter parodien:

- Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg er klar over at jeg ikke byr veldig mye på meg selv i media. Det har jeg ingen problemer med. Det er helt fint. Og det er helt fint at vi kan ha humor på det også.

Thorsby sier:

- Jeg har sett mange intervjuer med Martin, så jeg følte jeg hadde en liten greie inni meg som jeg kunne få fram.

Stor forskjell

- Er det stor forskjell på Ødegaard foran og bak kamera?

- Ja, det er det nok. Jeg tror det er ganske vanlig for alle som er mye i media. Martin er utrolig flink til å svare for seg. Han svarer på en måte som gjør at han kommer godt ut av det. Jeg synes han har vært veldig flink med tanke på hvilken ekstrem situasjon han har vært i.

Thorsby fortsetter:

- Først og fremst parodierte jeg den gamle Martin. Jeg synes han er blitt mer åpen nå. Han er blitt større og fått mer selvtillit. Det løser han på en utrolig fin måte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer