Her klikker boksestjerna fullstendig på pressekonferansen før tittelkampen

Dereck Chisora (32) kastet et bord i retning motstander Dillian Whyte (28) på dagens pressekonferanse.

HODEMIST: Derek Chisora (til høyre) mister hodet og kaster et bord i retning motstander Dilian Whyte (helt til venstre med caps) på en pressekonferanse i Manchester før den britiske tittelkampen i tungvekt. Foto: Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndication
HODEMIST: Derek Chisora (til høyre) mister hodet og kaster et bord i retning motstander Dilian Whyte (helt til venstre med caps) på en pressekonferanse i Manchester før den britiske tittelkampen i tungvekt. Foto: Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO SyndicationVis mer

(Dagbladet): Det gikk meget hett for seg da de to tungvektsbokserne Dilian Whyte og Dereck Chisora hadde pressekonferanse i Manchester tidligere i dag.

Det var allerede småhissig stemning på pressekonferansen før det smalt.

- Både Dereck og jeg vet hva som ville skjedd hvis vi ble forlatt i et rom uten sikkerhetsvakter. Han var redd sist, meldte Whyte på pressekonferansen om en tidligere feide mellom de to da de ble intervjuet til et TV-program.

- Er du sikker på at vi skal starte nå? Vi kan godt gjøre det hvis du vil, smalt det tilbake fra Chisora, ifølge Sky Sports.

- Hvis du synes jeg er en svekling, en pingle, så si det nå. For jeg er den farligste mannen du noen gang har møtt, fortsatte Chisora, ifølge NRK.

Like etter banket Chisora knyttneven hardt i bordet to ganger, før han løftet bordet og kastet det i retning Whyte.

Fotografene flokket seg rundt Chisora, som etter hvert ble ført vekk av sikkerhetsfolk.

- Du kan si hva du vil om meg. Du kan kalle meg hva du vil når vi snakker om boksing. Men det er en ting du ikke kan gjøre, og det er å true noen på livet. Du kan ikke si «vi får se hva som skjer etter vi har vært i ringen». Det han sa fikk meg til å tenke: Hva hvis jeg sitter i bilen med familien en dag, hva kommer til å skje? sa Chisora i et intervju på Sky Sports etter pressekonferansen.

HISSIG STEMING: Fra venstre: Dillian Whyte, trener Mark Tibbs, Adam Smith fra Sky Sports og promotørene Eddie Hearn og Kalle Sauerland ser på at Dereck Chisora kaster et bord mot Whyte på onsdagens pressekonferanse. Foto: Reuters
HISSIG STEMING: Fra venstre: Dillian Whyte, trener Mark Tibbs, Adam Smith fra Sky Sports og promotørene Eddie Hearn og Kalle Sauerland ser på at Dereck Chisora kaster et bord mot Whyte på onsdagens pressekonferanse. Foto: Reuters Vis mer

Han henviste trolig til Whytes kommentar om hva som ville skjedd hvis de hadde møtt hverandre i et rom uten sikkerhetsvakter.

- Du er en idiot

Stemningen mellom Chisora og Whyte har vært amper lenge. Under filmingen av TV-programmet The Gloves Are Off, der Chisora og Whyte ble intervjuet av Johnny Nelson, var det nesten så de røk i tottene på hverandre.

- Du er en idiot, sa Whyte gjentatte ganger til Chisora.

- Hvem er eselet? svarte Chisora.

- Du ser ut som et esel nå, meldte Whyte tilbake.

Da reiste Chisora seg og prøvde å angripe Whyte, men ble holdt av vaktene som passet på mens TV-opptaket foregikk.

Ikke veiing sammen

Lørdag skal Whyte forsvare den britiske tungvektstittelen i boksing, og da er Chisora motstander.

Etter pressekonferansen onsdag meldte promotøren Eddie Hearn at Whyte og Chisora kommer til å veie seg hver for seg på fredag.

- Det som skjedde var ikke bra, og nå skal vi sørge for at disse bokserne ikke møtes før i ringen på lørdag, uttalte Hearn til Sky Sports.

Kampen går lørdag kveld i Manchester Arena.

Høydepunkter: Dereck Chisora i aksjon mot Vitali Litscko ved en tidligere anledning. Klitscko slo Chisora på poeng etter tolv runder. Video: Viasat Vis mer Vis mer Vis mer