Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her klikker det fullstendig i semifinalen i Copa America

Masseslagsmål da Paraguay vant straffekonk. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paraguay kvalifiserte seg for finale i Copa America etter 5-3 seier på straffekonkurranse mot Venezuela i natt.

Etter kampslutt klikket det fullstending for spillerne, og politiet måtte rykke inn på banen for å skille spillere og ledere.

Det ble utdelt både spark og slag, og opptrinnet varte i flere minutter.

Stjerner som Roque Santa Cruz (Manchester City) og Nelson Valdez (Hercules) spiller for Paraguay.

Blant annet Venezuelas Nicolas Fedor og Paraguays Nestor Ortigoza havnet i vill slåsskamp.

Stillingen var 0-0 etter 120 minutter, men Venezuela var uheldige og hadde tre avslutninger som traff stolpe eller tverrligger. I tillegg fikk de en scoring annullert.

- Jeg vil ikke kritisere dem for mye, men Paraguay hadde utrolig flaks. Vi burde vunnet. Verden så at også et annet lag kan spille fotball i Sør-Amerika, sier Venezuela-trener Cesar Farias ifølge NTB.

Paraguay er klar for finalen uten å vinne en eneste kamp etter ordinær spilletid. De spilte tre uavgjort i gruppespillet, før de slo Brasil og Venezuela etter straffekonkurranse. Begge kampene endte 0-0 etter ekstraomganger.

- Vi har ikke trent spesielt på dette. Vi har nok hatt litt flaks. I finalen kan vi ikke satse på 0-0 og så straffer. Vi må bli bedre enn dette. Vi hadde også flere spillere ute med skade i semifinalen, sa Paraguays keeperhelt Justo Villar.

I finalen møter de Uruguay.