Her klipper Barca-stjernen ned målnettet (!) etter finalen

- Hva i all verden skal han med dette.

(Dagbladet): Barcelona viste seg som det sterkeste laget i kveldens Champions League-finale mot Juventus.

Barcelona-spillerne viste etter kampen hvor mye seiere betydde for katalanerne, til tross for at flere av dem er vant til å vinne det meste.

- Den idrettsgleden de viser her er rørende, sier Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio.

Mens lagkameratene feiret startet Gerard Pique å klippe ned målnettet (!) på målene som sto på Olympiastadion. En merkelig oppførsel fra spanjolen.

- Hva i all verden skal han med dette, det lurer jeg på, sier Rune Bratseth i Viasat-studio.

Komisk Etterpå tok Pique nettet rundt seg selv og spaserte rundt med det på gressmatta.

- Dette blir et kjempeantrekk for Shakira, sa en humoristisk Guro Fostervold Tvedten i studio.

Pique er som kjent sammen med artisten Shakira.

- Det er unikt Det var liten tvil om at Barcelona-spillerne var glade etter kveldens bragd.

- Det er utrolig, det er noe unikt. For å vinne disse pokalene må du lide. Etter utlikningen presset de mer, men vi har spillere som utgjorde forskjellen. Vi har gått fra kamp til kamp og nådd våre mål. Det beste med dette laget er ånden og det faktum at har vært samlet siden begynnelsen av sesongen, sier Suarez til Uefa.com.

Og det er ikke snakk om at Barca-spillerne er mette etter «The Treble» denne sesongen.

- Det er en finale. Det er normalt at vi måtte slite. De kom mer og mer med i kampen. Vi fortjente å vinne. Jeg håper vi ikke stopper her, og neste år er det mer å vinne. Vi vil ha mer, uttalte Ivan Rakitic etter kampen.

- Blir ikke trøtte av å vinne Det var mange som var usikker på om Luis Enrique var riktig mann for Barcelona da han tok over. Nå står manageren i Berlin som vinner av «The Treble».

- Vi er veldig glade. Jeg har en unik gruppe spillere. De er vinnere, soldater og nyter det de gjør noe som gjør at vi nyter det. Det var den 60. kampen denne sesongen, og vi har 50 seire. Det har vært et vanskelig år og jeg er velgig glad for at folk hadde troen på meg. Jeg trodde aldri vi skulle vinne «The Treble», men man forsøker alltid å gjøre det beste man kan. Disse spillerne har vist at de ikke blir trøtte av å vinne, sier Enrique.

Juventus var lenge med i kampen, særlig etter utlikningen, men så slo Barcelonas supertrio til.

- Vi hadde troen på 1-1. Vi trodde vi kunne vinne kampen, men etter at de scoret det andre målet mistet vi selvtilliten litt. Vi forsøkte igjen, men så scoret de på slutten, sier Paul Pogba.