Tippeligaen

Her knekker Rekdal sammen etter veddemålet: - Nå skal jeg ha to måneder med latter

Se video.

KLARER IKKE Å HOLDE SEG: Kjetil Rekdal vant veddemål mot Vålerengas keepertrener Gjermund Østby. Keepertreneren måtte dermed under saksa, til stor fornøyelse for Rekdal. VIDEO: VIF-FOTBALL.NOVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsø - Vålerenga, TV 2 Sport Premium 4, søndag klokka 15.30

Noe har skjedd på Valle i Oslo denne høsten. Samtidig som Vålerenga har svingt i prestasjonene, har trener Kjetil Rekdal (47) stupt i vekt.

Årsaken er et bevisst forhold til kosthold og timer på tredemølla. Foreløpig har han gått ned åtte-ti kilo. Nylig ble situasjonen gjenstand for et internt veddemål.

Klubbens hjemmeside - vif-fotball.no - melder at Rekdal garanterte at han ville komme under 24 minutter på fem kilometer på tredemølla. Keepertrener Gjermund Østby betvilte dette, og veddet håret på at Rekdal ikke ville klare utfordringen.

Resultat: Rekdal kom under 22 minutter. Og Østby måtte ofre manken.

På en video - som Dagbladet viser med tillatelse fra klubben - knekker Rekdal på ett tidspunkt sammen når keepertreneren lar håret falle.

- Se, han koser seg! sier Østby, som åpenbart ikke er på høyde med situasjonen.

Rekdal svarer:

- Jeg har slitt av meg ti kilo og svettet i to og en halv måned. Jeg har ikke kost meg noe som helst. Nå skal jeg ha to måneder med latter.

Også Ronny Deila, som leder Vålerenga mot Tromsø søndag, står rundt og klarer ikke å holde seg. Om den sportslige situasjonen sier Rekdal:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer