MATCHVINNER: Tiemoue Bakayoko stanger inn det avgjørende målet. Foto: NTB Scanpix
MATCHVINNER: Tiemoue Bakayoko stanger inn det avgjørende målet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Her knuser han Citys Champions League-drøm

Monaco til kvartfinale etter drama mot Manchester City.

  • Monaco - Manchester City 3-1 (6-6 sammenlagt. Monaco videre på bortemålsregelen)

(Dagbladet): Det første oppgjøret mellom Manchester City og Monaco hadde alt nøytrale tv-tittere ønsker seg: Spenning, høyt tempo og masse mål. City vant oppgjøret 5-3, og hadde med seg et godt utgangspunkt til returoppgjøret.

Men dagens kamp ble annet enn en drøm for det engelske laget.

Pangstart

Kylian Mbappe og Fabinho brukte 29 minutter på å score to mål - og dermed var Monaco videre på bortemålsregelen.

City på sin side måtte fram i banen.

Og det manglet ikke på muligheter for Pep Guardiolas menn. De tok totalt over etter hvile, og produserte en rekke sjanser. Agüero brant to store og Sane var også farlig frampå.

Det gikk en vei, og etter 71 minutter fikk City belønning. Leroy Sane lusket ute i returrommet, og da Monaco-keeperen måtte gi retur på et skuddforsøk, styrte han inn reduseringen som gjorde at City igjen var i førersetet.

Slo tilbake

Men igjen gikk det galt for Manchester City. Fem minutter etter Sanes mål, dukket Monacos Tiemoué Bakayoko opp inne i City-boksen på en dødball. Han fikk gå helt alene opp og stanget inn målet som sendte Monaco til kvartfinale.

- Det er en enorm glede å score i en slik kamp. Jeg hadde ikke ventet det, men de to kampene sett under ett fortjente vi å gå videre. Nå vil vi nå enda lenger, sier matchvinneren i et intervju vist på Viasat.

HØYDEPUNKTENE: Monaco er videre til kvartfinale i Champions League. Slik var kampen. Video: Viasat