Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her knuser Thiago og Bayern Moas poenghåp med drømmescoring

43 seriekamper uten tap.

USLÅELIGE: Bayern München tok sin 10. seier på rad og økte sin rekordlange rekke med kamper uten tap i Bundesliga til 43. Foto: EPA/BERND WEISSBRO
USLÅELIGE: Bayern München tok sin 10. seier på rad og økte sin rekordlange rekke med kamper uten tap i Bundesliga til 43. Foto: EPA/BERND WEISSBRO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thiagos drømmemål på overtid knuste Stuttgarts håp om poeng mot Bayern München. Serielederen vendte til 2-1-seier i den utsatte kampen.

Mohammed Abdellaoue og hans lagkamerater jaktet viktige poeng i storkampen mot den suverene serielederen og tok ledelsen ved Vedad Ibisevic i første omgang. Moa var nest sist på ballen.

Bayern framsto ikke i sin beste utgave uten skadde Arjen Robben og Franck Ribéry, men Claudio Pizarro greide å utligne i det 76. minutt, da han nikket Thiagos frispark i mål.

På overtid avgjorde Thiago med sitt kunstmål. Rafinhas innlegg ble møtt med et sykkelspark som ikke levnet keeper Sven Ulreich noen sjanse.

- Det var en heldig seier. Vi var ikke like gode som vanlig, men vi viste at vi kan score mål i avgjørende øyeblikk, sa Bayern-kaptein Philipp Lahm.

- Vi spilte godt og fortjente minst ett poeng, sa Stuttgart-trener Thomas Schneider.

Rekordrekke Bayern München tok sin 10. seier på rad og økte sin rekordlange rekke med kamper uten tap i Bundesliga til 43.

Kampen skulle vært spilt før jul, men ble utsatt fordi Bayern München da var opptatt med å vinne klubb-VM. Med seieren økte Bayern sin luke på tabelltopp til 13 poeng.

En stund trodde 60.000 tilskuere at de skulle få se Bayern München tape i serien for første gang siden 28. oktober 2012. Hjemmelaget tråkket til i alle dueller og satte gjestene under press.

TV-bildene viste at Moa var i offside da han stoppet et skuddforsøk fra Timo Werner og spilte fram Ibisevic til ledermålet etter en snau halvtime. Ellers var det fortjent nok at Stuttgart ledet ved pause.

Sjanser Hjemmelaget hadde flere gode sjanser til å øke ledelsen i annen omgang. Ibisevic skjøt rett utenfor mål, og David Alaba måtte redde en avslutning fra Rani Khedira på streken.

Først mot slutten kom Bayern München virkelig sterkt, og sluttspurten resulterte i de to målene laget trengte for å hente en ny seier.

Moa ble byttet ut på overtid etter å ha spilt 90 minutter for annen gang på fem dager. Vårsesongen er innledet med to hjemmetap, og Stuttgart ligger utsatt til i bunnsjiktet.

Stuttgart måtte onsdag greie seg uten lagkaptein Christian Gentner, som slo opp en skade på trening kampdagen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!