Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her koker det over for superstjerna: - Det var en liten overreaksjon

FIKK DIREKTE RØDT: Mikkel Hansen i diskusjon etter han meide to spillere i bakken. Foto: NTB Scanpix
FIKK DIREKTE RØDT: Mikkel Hansen i diskusjon etter han meide to spillere i bakken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De danske håndballherrene imponerte ingen i 30-26-seieren over Bahrain i håndball-VM onsdag.

Seieren var av det særdeles oppskriftsmessige slaget, og det danske laget tente på ingen måte på alle sylinderne i kampen.

Storstjernen Mikkel Hansen virket frustrert og pådro seg rødt kort i annen omgang, og Lasse Andersson måtte forlate kampen med noe som lignet en kneskade. Det ble med andre ord ingen minneverdig aften for de røde og hvite.

- To mann hang på meg, og jeg prøvde å komme fri. Jeg vet ikke om det var en liten overreaksjon, men de fløy unna og spilte litt på det. Jeg skulle kanskje vært litt klokere i forhold til det, sa Hansen om sitt røde kort etter kampen.

- Men jeg vil si at det er vilt å gi rødt kort for det der. Da skal det i så fall deles ut mange røde kort i løpet av en kamp, tilføyde han.

Bahrain er ingen stor håndballnasjon og ble tidligere i VM slått med hele 17 mål av Sverige. Den slags seierssifre var aldri danskene i nærheten av.

Danmark har slitt mot Bahrain før. I fjorårets OL-kvalifisering ble også møtet med laget fra Midtøsten unødvendig tett.

Onsdag valgte landslagssjef Gudmundur Gudmundsson periodevis å bytte tre spillere fra angrep til forsvar. Det bidro til at kampen hadde preg av å være en smule rotete.

Bahrain reduserte på et tidspunkt til 23-24 og øynet da en sensasjon, men danskene holdt hodet kaldt og halte i land seieren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling