- Her kommer Piqué til stadion, åpenbart rett fra en «Game of Thrones»-audition

Twitter-parodiene tar av.

SOLID: Gerard Piqué (t.h.) gjorde en god figur i midtforsvaret da Barcelona slo PSG 3-1 i går kveld. Det er imidlertid antrekket hans fra da han ankom stadion som er blitt snakkisen etterpå. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix
SOLID: Gerard Piqué (t.h.) gjorde en god figur i midtforsvaret da Barcelona slo PSG 3-1 i går kveld. Det er imidlertid antrekket hans fra da han ankom stadion som er blitt snakkisen etterpå. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gerard Piqué spilte hele kampen da Barcelona slo Paris Saint-Germain 3-1 i går kveld, og sikret seg førsteplassen i gruppe F i Champions League.

Det er imidlertid ikke den spanske landslagsspillerens innsats som er blitt en stor snakkis dagen derpå, men antrekket han hadde på seg da han ankom Nou Camp før storkampen.

Middelalderrustning 27-åringen ankom i kjent stil, med toalettmappa under armen og vannflaske i handa, men det er genseren hans, med en slags hette, som var av det uortodokse slaget.

Om genseren er siste mote, er Dagbladets reporter overhodet ikke i posisjon til å svare på, men kort fortalt liknet genseren på øvre del av en middelalderrustning.

Pariodiene florerer Og mens TV-bildene av Piqués ankomst ble kjørt på lufta, kom de første reaksjonene på Twitter.

Det startet med spørsmål om hva dette var for noe. Deretter kom parodiene på rekke og rad.

Pique sammenliknes nå med figurer i både «Game of Thrones», «Monty Python» og «Braveheart».

Noen har manipulert ham inn som nytt coverbilde på TV-spillet «Assassin's Creed», mens andre sammenlikner ham med coverbildet til PC-spillet «Age of Empires II».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer