KLAPP IGJEN: Arsenals Thierry Henry gestikulerer mot en supporter etter tapet for Swansea i går.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADY
KLAPP IGJEN: Arsenals Thierry Henry gestikulerer mot en supporter etter tapet for Swansea i går.Foto: SCANPIX/EPA/JONATHAN BRADYVis mer

Her konfronterer Henry rasende Arsenal-fan

Likte dårlig å få kjeft etter Swansea-tapet.

(Dagbladet): Thierry Henrys andre innhopp etter Arsenal-returen ble ikke like fruktbart som det første, og spissen kunne ikke hindre at Swansea tok alle tre poengene med 3-2 på Liberty Stadium i går.

Etter kampen var det stor skuffelse i alle Arsenal-ledd.

Manager Arsene Wenger var oppgitt over dommeren, supporterne var skuffet over spillet, og ifølge Guardian ble Thierry Henry sinna på en av de tilreisende.

Henry skal ha konfrontert en hissig Arsenal-supporter etter kampslutt, som ifølge avisa høylydt stilte spørsmål ved spillernes innsats og vilje.

- Uansett, bør du støtte laget i stedet for å være negativ, skal franskmannen ha sagt, og bildene viser at han med håndbevegelser anmoder supporteren om å komme ned på banen for å gjenta ropene sine.

- Feil straffespark
Theo Walcott tente håpet for bortelaget med sin 2-2-scoring i andre omgang, men det ble raskt slukket da Danny Graham satte inn vinnermålet bare 45 sekunder senere.

Arsene Wenger er spesielt oppgitt over straffesparket som lot Swansea utlikne til 1-1 før pause.

- Swansea spilte godt, men kampen ble avgjort av et par merkelige avgjørelser. Den første var dommerens, da han ga straffe på noe som var ren fantasi og god filming. Bra gjort av spilleren, sier franskmannen syrlig.

- Derfra og ut ble vi rammet av et par viktige vendepunkter, som da vi gjorde en defensiv feil rett etter å ha kommet tilbake til 2-2, sier Wenger, som altså heller ikke lar sine egne spillere slippe all skyld.

Fristet
Thierry Henry fikk altså sitt Premier League-comeback da han erstattet Andrej Arsjavin etter 63 minutter, men franskmannen var ikke like toneangivende som han var i cupkampen mot Leeds tidligere denne uka.

Arsene Wenger sier likevel han var fristet til å starte med franskmannen i går.

- Det er alltid fristende å starte ham. Når han kommer på banen, løfter han laget, og han var farlig i dag igjen, sier Arsenal-sjefen.