Her koser Zlatan seg med supermålet sitt

- Jeg visste allerede hva jeg skulle gjøre. Se målet!

(Dagbladet): Noen fotballspillere prøver på det umulige, og blir seende litt dumme ut.

Zlatan Ibrahimovic prøver også på det umulige fra tid til annen. Forskjellen på svensken og de fleste andre, er at han gjerne får det til.

Som da han hælsparket inn 1-0 mot Bastia for Paris Saint-Germain i helga. Et mål som sendes om og om igjen på TV, og ses på internett over hele verden.

PSG TV har plassert Zlatan foran et kamera med et nettbrett i fanget. Der får han se målet i reprise, og klarer ikke la være å smile. Bredt. For selv om han har scoret fantastiske mål før, er dette blant dem han vil huske lenge.

- Jeg synes det var et utrolig mål. For når du scorer mål det ikke scores så mange av, er det mål du vil huske i lang tid, sier Zlatan til den franske klubbens egen kanal.

Planlagt spark - Når du ser reaksjonene fra de andre spillerne, fra kommentatoren som skriker - det er en fantastisk følelse, for det betyr at du har gjort noe uventet. Det var det jeg gjorde her.

Zlatan får litt hjelp av noen bak kamera til å huske hvem det var (Hervin Ongenda) som forlenget innlegget med hælen i retning Zlatan.

- Og før ballen kom, visste jeg allerede hva jeg skulle gjøre. For hvis du ser på bevegelsen, så går jeg mot forsvareren for å skape rom til hælsparket. Så gikk den inn, og det ble perfekt.

- Mange fine mål Zlatan har scoret mål både han og andre fotballelskere vil huske lenge. Som hælsparket mot Italia under EM i 2004. Som brassesparket fra rundt 30 meters hold mot England i fjor.

Og helgas scoring i Ligue 1 kommer får nok også plass på en av de første sidene i mimrealbumet til Zlatan.

- Alle var glade, spesielt jeg var veldig glad. Det var antakelig et av de fineste målene mine. Men jeg har mange fine mål jeg kan se tilbake på. Så jeg er veldig fornøyd, sier han.

HYGGESTUND: Zlatan Ibrahimovic har scoret mange pene mål, men smiler bredt når han ser hæl-perlen fra helgas PSG-kamp mot Bastia i reprise. Skjermbilde: PSG TV
HYGGESTUND: Zlatan Ibrahimovic har scoret mange pene mål, men smiler bredt når han ser hæl-perlen fra helgas PSG-kamp mot Bastia i reprise. Skjermbilde: PSG TV Vis mer