Her krangler Jönsson og Andresen med hverandre på direkten - igjen

Opphetet diskusjon om gult kort.

OPPHETET DISKUSJON: VIF-sjef Martin Andresen og RBKs Jan Jönsson krangler på direkten etter at Andresen ikke mente hans spiller skulle ha gult kort i en situasjon i andre omgang. Til venstre står TV 2s Davy Wathne. Skjermdump med tillatelse fra TV 2.
OPPHETET DISKUSJON: VIF-sjef Martin Andresen og RBKs Jan Jönsson krangler på direkten etter at Andresen ikke mente hans spiller skulle ha gult kort i en situasjon i andre omgang. Til venstre står TV 2s Davy Wathne. Skjermdump med tillatelse fra TV 2.Vis mer

(Dagbladet): Vålerenga - Rosenborg 0-0

Martin Andresen og Jan Jönsson hadde en opphetet debatt etter fjorårets kamp mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal Stadion.

Den gang reagerte Jönsson med å slå hardt i bordet i TV2s provosoriske studio på gressmatta på nasjonalarenaen etter at Andresen applauderte en duell mellom Fegor Ogude og Daniel Örlund.

Etter kveldens kamp var det nok en gang en takling av Ogude som var i begivenhetenes sentrum, og i et intervju med TV2s Davy Wathne etter kveldens kamp ble det nok en gang ampert mellom Rosenborg- og Vålerenga-treneren.

Ampert Wathne spurte Andresen om han var glad han fikk beholde Ogude på banen kampen ut. Nigerianeren hadde pådratt seg et gult kort i den første omgangen, og var farlig nær sitt andre gule i den andre omgangen da han stemplet Daniel Fredheim Holm over leggen.

- Jeg synes ikke han fortjente noe rødt kort, jeg. Det blir litt for fort gule kort, selv om det første gule var helt greit. Men jeg synes det var fortjent at han fikk spille hele kampen. Han får mye gule kort, ofte ufortjent mye gule kort, sa Andresen til TV 2 Sporten.

Etter å ha sett Ogudes stempling av Fredheim Holm enda en gang, sa Andresen:

- Ja, den blir stygg. Den er ikke veldig stygg, men den blir veldig vond. Jeg håper det går bra med Daniel, sa Martin Andresen før han ble avbrutt av at Jan Jönsson sukket i bakgrunnen.

SLAPP KORT: Fegor Ogude slapp gult kort etter denne taklingen. Det fikk trenerne til å krangle etter kampslutt.
SLAPP KORT: Fegor Ogude slapp gult kort etter denne taklingen. Det fikk trenerne til å krangle etter kampslutt. Vis mer

- Hva er det du klager på i dag, Janne? sa Andresen før han fortsatte:

- Han (Ogude) går inn, Daniel er rask i bena og får ballen unna. Men den var mye styggere, den taklinga til Stefan Strandberg hvor han kom flyvende inn med to bein i full fart, sa Andresen.

Men Martin, snälla Da Jan Jönsson ble spurt om hva han mente om situasjonen sa han:

- Jeg synes det samme som deg, Davy. Det er et klart gult kort. Han kommer ikke med en voldsom kraft, men...

- Han er uheldig, og tråkker på han jo, skjøt Andresen inn.

- Men Martin, snälla..., sa Jönsson.

- Snälla, hva?

- Du synes ikke det er gult kort?

- Nei.

- Nei, ok, men det er bra, sa Jönsson sarkastisk.

Intervjuet ble avsluttet av at Wathne smalt hånden i bordet, akkurat slik Jönsson gjorde i fjorårssesongen da han reagerte kraftig på Martin Andresens applaudering av en duell mellom Ogude og Daniel Örlund.

- Nei, den tar vi ikke i kveld, sa Jönsson før de to gikk tilbake til garderobene.

PS. Ifølge RBKWeb har Daniel Fredheim Holm muligens brukket leggbeinet som følge av Ogudes takling.