- Her kunne det vært slutt

Petter Northug tilbake på ulykkesstedet.

TILBAKE DER HAN KRASJET: Petter Northug er tilbake på stedet der alt kunne vært over når «Sirkus Northug» starter opp igjen på TV 2 i morgen kveld. Foto: TV 2
TILBAKE DER HAN KRASJET: Petter Northug er tilbake på stedet der alt kunne vært over når «Sirkus Northug» starter opp igjen på TV 2 i morgen kveld. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen kveld har TV 2-dokumentaren «Sirkus Northug» premiere på kanalen. Dokumentaren har undertittel «Nedturen», og handler naturlig nok mye om fyllekjøringa hans i mai.

Allerede forrige onsdag kom mange av detaljene rundt den famøse fylleturen fram i boka «Northug - En familiehistorie», av Sverre M. Nyrønning.

Der skriver blant annet forfatteren at Northugs promille var på 1.65 da han satte seg i bilen og kjørte avsted med en kompis i passasjersetet.

I morgendagens episode av «Sirkus Northug» er Petter tilbake på krasjstedet sammen med et kamerateam. Med rulleski under beina forteller han om hvor nære på han var at alt var over.

Og da mener han absolutt alt, ikke bare skikarrieren.

- Her kunne det vært slutt. Jeg husker ikke så mye av det som skjedde, men i ettertid ser jeg at jeg har hatt mye flaks. Jeg fikk panikk da det gikk opp for meg hva som var skjedd. Vi i bilen spurte hverandre om det hadde gått bra, og da jeg kom ut av bilen stakk jeg fra stedet og dro hjem, sier Petter Northug i dokumentaren og i en pressemelding fra TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer