Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristiansund BK - Manchester United

Her lander United-stjernene - Lukaku ikke med

Ole Gunnar Solskjærs mannskap er på plass. I morgen møter de Kristiansund på Ullevaal stadion. Det blir uten Romelu Lukaku.

LANDER: Her lander Manchester United-spillerne på Oslo lufthavn i forkant av treningskampen mot Kristiansund. Video: Håkon Brandsnes Vis mer

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet): Litt over klokka 13.30 landet Manchester United på Gardermoen med stjerner som Paul Pogba og David de Gea i spissen.

United og Ole Gunnar Solskjær møter Christian Michelsen og hans Kristiansund i morgen på en fullsatt Ullevaal stadion.

Det har vært stor interesse rundt deres Norgesbesøk, og kampen er ment som en oppkjøringskamp i forkant av seriestart i England som er 11. august for United sin del.

PÅ PLASS: Manchester Uniteds stjernegalleri er på plass på Gardermoen. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
PÅ PLASS: Manchester Uniteds stjernegalleri er på plass på Gardermoen. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Etter at stjernene har landet på Gardermoen, skal de oppholde seg på hotellet Radisson Blu Nydalen. Dette er blant annet samme hotell som Martin Ødegaard og Real Madrid benyttet seg av da de var på besøk i 2015.

Ingen autografer å få

Litt over klokka 13 ble et større område utenfor Radisson Blu sperret av i påvente av Manchester United-bussens ankomst. De som ikke er gjester på hotellet ble bedt om å holde seg utenfor sperringene, hvor en håndfull personer har stilt seg opp for å få et glimt av United-stjernene.

Litt før klokka 14.30 var stjernene endelig på plass.

Men de håpefulle som hadde møtt opp for å få et bilde eller en autograf ventet forgjeves. Spillerne og trenerne hastet inn på hotellet uten å gi så mye.

Jesse Lingard og Victor Lindelöf var blant dem som hilste på fansen, mens Juan Mata fikk mest applaus da han snudde seg, smilte og vinket mot forsamlingen.

Paul Pogba hadde for anledningen på seg noen store øretelefoner, og ga ikke tegn til at han hørte ropene til de utenfor gjerdet.

SE TV: Mandag landet Manchester United-stjernene i Norge, da de skal spille kamp mot Kristiansund BK tirsdag. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

Men de fremmøtte utenfor hotellet hadde ikke sett den siste stjerna.

En snau time etterpå kom Solskjær i shorts og t-skjorte, med caps og briller. Han bar på en dress i sommervarmen og hadde med seg sønnen.

Han smilte mens han tok seg forbi sperringene, og hilste på fansen som fortsatt ventet utenfor sperringene.

Full forvirring rundt Lukaku

POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær dukket også opp utenfor hotellet cirka en times tid etter spillernes ankomst. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær dukket også opp utenfor hotellet cirka en times tid etter spillernes ankomst. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Med seg har United de fleste av de store stjernene, men fansen får ikke sett Romelu Lukaku, fordi han visstnok skal være skadet. I tillegg linkes han bort fra klubben om dagen, og det kan se ut som han er på vei til italiensk fotball.

Spissen dempet ikke spekulasjonene da han la ut et bilde på Instagram sammen med sin agent, Federico Pastorello, der det ble skrevet:

- Fortsettelse følger.

View this post on Instagram

Soon to be continued🤫 @fedepastorello

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku) on

Alexis Sánchez blir heller ikke å se på Ullevaal, med tanke på at han har spilt Copa America for Chile. Han har dessuten også pådratt seg en skade.

Heller ikke Eric Bailly er med på grunn av en stygg skade han pådro seg tidligere i oppkjøringsturneen til United.

Dette er troppen som Solskjær har tatt med seg til Norge:

David de Gea, Lee Grant, Joel Pereira, Sergio Romero; Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young; Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba; Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Det er ikke bare Solskjærs United-mannskap som spiller i Norge denne uka. Også Uniteds damelag skal spille kamp i Norge, og de møter Vålerenga på Intility Arena.

To kamper unna seriestart

Herrene skal på sin side forberede seg på å møte AC Milan. Den kampen spilles på lørdag i Cardiff.

Kampene mot Kristiansund og Milan er de to siste treningskampene som spilles før det braker løs mot Chelsea 11. august.

Tidligere i sommer har klubben vært i Australia, Singapore og Kina for å forberede seg mot den kommende sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media