Her legges grunnsteinen til Vålerengas nye stadion: - En merkedag

Får endelig eget stadion.

HER LEGGES DEN NED: Magnus Eriksen Opland og Eyvor Sophie Berger fikk æren av å legge ned grunnsteinen onsdag. Foto: John Terje Pedersen
HER LEGGES DEN NED: Magnus Eriksen Opland og Eyvor Sophie Berger fikk æren av å legge ned grunnsteinen onsdag. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag fyller Vålerenga Idrettsforening (VIF) 102 år. Det markerer Oslo-klubben med å legge ned grunnsteinen som starter bygginga av den nye stadion på Valle Hovin.

Vålerenga sitter på en andreplass på tabellen, og nå begynner altså byggingen av det som blir klubbens første eget stadion på 102-årsdagen. Gode tider i VIF, altså.

- Å få lagt ned grunnsteinen er en merkedag i klubbens historie, som virkelig betyr noe. Dette er en fin dag, sier daglig leder Stig Ove Sandnes til Dagbladet.

Mens Klanen markerte dagen med å gå i tog fra Helsfyr til Valle onsdag, sluttet Sandnes seg til til selve «seremonien» og nedleggelsen av grunnsteinen.

Ferdig i 2017 - Dette er en 102 år gammel klubb, og endelig skal vi spille på vår egen stadion, der vi selv har kontroll på alt. Det betyr veldig mye i den moderne fotballen, å kunne ha full kontroll på alt knyttet til kamp og produktet og det som skjer rundt. Det er helt avgjørende i dag å kunne greie å ha sin egen stadion, sier Sandnes til Dagbladet.

Vålerenga Fotball får altså endelig sin egen stadion, etter å ha måttet benytte seg av Bislett og Ullevaal tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer