Her leker Henry og Ronaldinho

Se bildene av de nye bestevennene.

(Dagbladet.no): Lørdag startet sesongforberedelsene til stjernene i Barcelona, og det nye superparet Thierry Henry – Ronaldinho har allerede funnet tonen ser det ut til.

På treningsfeltet ved Camp Nou spøkte de to og lo, mens de gjennomgikk medisinske tester, trente styrke, og fikk de første sparkene på ballen for sesongen.

Trener Frank Rijkaard gleder seg til å se de to sammen i aksjon på banen for første gang når Barcelona drar til Skottland for treningskamper neste uke.

- Henry kommer til å spille noen minutter i Skottland, sier Rijkaard, ifølge Aftonbladets nettutgave.

Henry forlot Arsenal til fordel for den katalanske storklubben i juni, etter det han kaller sitt livs vanskeligste avgjørelse.

– Jeg skjelver når jeg sier dette. Jeg kommer alltid til å huske dere, og vil forsikre om at jeg alltid ga hundre prosent for klubben, sa Henry i sin siste hilsen til Arsenal-fansen.

KOMPISER: Thierry Henry og Ronaldinho har virkelig funnet tonen, i det minste utenfor banen. Foto: CESAR RANGEL/AFP/SCANPIX
KOMPISER: Thierry Henry og Ronaldinho har virkelig funnet tonen, i det minste utenfor banen. Foto: CESAR RANGEL/AFP/SCANPIX Vis mer
Her leker Henry og Ronaldinho
GJØGLERE: De to superstjernene spøkte og lo under den første treningen på lørdag.
KOMBINERER KREFTER: Stopperparene i Champions League kommer nok til å frykte Barcelonas nye superpar.