Her ler Magnus Carlsen rått av GM-vennen som ikke forstår at han er rundlurt

- Fokuset til Magnus er å ha det moro, ikke bare tenke på VM-kampen.

(Dagbladet): Magnus Carlsen er for lengst i gang med oppladningen til VM-kampen mot Vishy Anand i India i november.

Men for sjakkesset er det viktig å komme seg ut av VM-bobla. Det gjør han helst ved fysisk trening og et smil om munnen.

Han befinner seg for tiden på Kragerø Resort hvor han har utenlandske sjakkvenner på besøk.

Der koser han seg. I alle fall ser det slik ut på en video som ble lastet opp Magnus Carlsens offisielle Facebook-side i går.

I et parti lynsjakk mot GM (Grandmaster) Laurent Fressinet gikk 22-åringen seirende ut.

-Jeg vant et parti i lynsjakk mot min gode venn i Kragerø. Han er for dårlig og for treg, men han er veldig hyggelig, skriver Carlsen på sin Facebook-side.

 FOKUS:  Magnus Carlsen er ikke bare i Kragerø for å ha det moro. Her er han i dyp konsentrasjon. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
FOKUS: Magnus Carlsen er ikke bare i Kragerø for å ha det moro. Her er han i dyp konsentrasjon. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Nordmannen satte Fressinet sjakk matt, men det fikk ikke franskmannen med seg. Han var på vei til å flytte sin konge. Da brøt Magnus Carlsen ut i full latter.

Se videoen øverst i saken!

Humoristisk
Ungguttens manager Espen Agdestein har nylig vært i Kragerø, og han koser seg med videoen som er publisert.

- Videoen er morsom med litt typisk «trashtalk» som vi har sett i parkene i New York. Den er humoristisk, men Magnus er et konkurransemennesket og liker å vinne. Det ser man tydelig, sier Agdestein til Dagbladet.

Manageren mener det er svært viktig for Magnus å holde fokuset på noe annet enn den kommende VM-kampen.

- Det gjelder å ikke gå for langt inn i den VM-bobla. Da blir det tungt. Derfor holder Magnus på med fysisk aktivitet samtidig som han har fokus på sjakk i Kragerø.

 VOLLEYBALL:  Magnus Carlsen har også prøvd seg på volleyballbanen på lag med Jørre Kjemperud mot Jan Kvalheim og Jon Ludvid Hammer. 
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
VOLLEYBALL: Magnus Carlsen har også prøvd seg på volleyballbanen på lag med Jørre Kjemperud mot Jan Kvalheim og Jon Ludvid Hammer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer