Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge - Sverige tirsdag:

Her ligger landslagsspissen nede med skade - to dager før Sverige-kampen

Stabæks landslagsspiss Ohi Omoijuanfo forlot søndag landslagets trening på Bislett med en kneskade. Skadeomfanget er ikke kjent.

SKADET? Ohi Omoijuanfo forlot landslagets trening på Bislett med en kneskade søndag. Skadeomfanget er ukjent. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SKADET? Ohi Omoijuanfo forlot landslagets trening på Bislett med en kneskade søndag. Skadeomfanget er ukjent. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23-åringen var i det som så ut som en uskyldig duell med keeper Ørjan Nyland tidlig i treningen. Men noe må ha skjedd med Eliteseriens toppscorer, for han var ikke i stand til å fortsette treningen, og humpet av banen sammen med landslagets medisinske personell. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

Stabæks måljeger har til nå holdt døra åpen for å bli landslagsspiller for farens hjemland Nigeria. Med spilletid i lørdagens 1–1 kamp mot Tsjekkia kunne han ha blitt låst til Norge, men Ohi ble sittende på benken hele kampen.

Tirsdag spiller landslaget privatlandskamp mot Sverige på Ullevaal.

(NTB)

Hele Norges coronakart