Her må Norling forklare seg til forbanna Brann-supportere etter nok et nederlag

- Det jeg sa der blir der.

TUNGT: Rikard Norling gikk bort for å snakke med hjemmesupporterne etter nok et tap. - Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen. Foto: Cmore
TUNGT: Rikard Norling gikk bort for å snakke med hjemmesupporterne etter nok et tap. - Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen. Foto: CmoreVis mer

(Dagbladet): Kveldens kamp hjemme mot Sarpsborg var kampen Brann måtte vinne for å komme seg vekk fra nedrykksplassen, men slik skulle det ikke gå.

Østfoldingene snudde kampen i den andre omgangen, vant 2-1, og Brann sitter for alvor fast i nedrykksgjørma.

Etter kampen var bergensernes trener, Rikard Norling, borte hos Brann-supporterne for å snakke med dem. Lenge. Men han ville ikke si noe om hva de snakket om.

- Jeg gikk dit fordi jeg ville diskutere med dem. Det jeg sa der blir der, men at de er lei seg forstår alle. Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen.

Det så lenge lyst ut for de rødkledde som tok ledelsen ved Fredrik Haugen, men etter pausen begynte sjansesløsingen samtidig som gjestene var effektive.

- Jeg synes vi gjør så godt vi kan, og vi burde vunnet denne kampen. Vi skaper sjanser og keeperen deres gjør en kjemperedning på sjansen til Marcus (Pedersen). Begge lag har sjanser, men de får mål på sine. Det er den store forskjellen i dag, sier Norling.

Svensken fikk også spørsmål om hvordan de skal jobbe framover mot de siste tre viktige kampene mot Bodø/Glimt, Sogndal og Haugesund.

- Det er tungt i dag, og det kommer til å være tungt i morra. Men så må vi se videre, sier Norling.

Brian Deane og Sarpsborg kan se tilbake på en sesong som har vært bedre enn mange trodde på forhånd, og ligger etter kveldens seier på en sjuendeplass.

Han var full av sympati for sin kollega i Brann.

- Jeg føler med ham. Ingen vil se noen ha det kjipt på den måten, og man ser jo helst at ingen rykker ned, sier Deane til TV 2.