Her må Norling forklare seg til forbanna Brann-supportere etter nok et nederlag

- Det jeg sa der blir der.

TUNGT: Rikard Norling gikk bort for å snakke med hjemmesupporterne etter nok et tap. - Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen. Foto: Cmore
TUNGT: Rikard Norling gikk bort for å snakke med hjemmesupporterne etter nok et tap. - Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen. Foto: Cmore Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kveldens kamp hjemme mot Sarpsborg var kampen Brann måtte vinne for å komme seg vekk fra nedrykksplassen, men slik skulle det ikke gå.

Østfoldingene snudde kampen i den andre omgangen, vant 2-1, og Brann sitter for alvor fast i nedrykksgjørma.

Etter kampen var bergensernes trener, Rikard Norling, borte hos Brann-supporterne for å snakke med dem. Lenge. Men han ville ikke si noe om hva de snakket om.

- Jeg gikk dit fordi jeg ville diskutere med dem. Det jeg sa der blir der, men at de er lei seg forstår alle. Etter sluttsignalet har man all rett til å ytre sitt misbehag både overfor laget og overfor meg, sier Norling til TV 2 etter kampen.

Det så lenge lyst ut for de rødkledde som tok ledelsen ved Fredrik Haugen, men etter pausen begynte sjansesløsingen samtidig som gjestene var effektive.

- Jeg synes vi gjør så godt vi kan, og vi burde vunnet denne kampen. Vi skaper sjanser og keeperen deres gjør en kjemperedning på sjansen til Marcus (Pedersen). Begge lag har sjanser, men de får mål på sine. Det er den store forskjellen i dag, sier Norling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer