Her må Nyland se seg slått, men etter kampen fikk han en positiv overraskelse

- En leksjon i italiensk fotball.

BAKLENGS: Ørjan Nyland måtte se to baller gå forbi seg i kveld. Her har akkurat Leonardo Bonucci stanget inn 0-2 for gjestene. Men etter kampen fikk han i alle fall et plaster på såret av sitt forbilde, Gianluigi Buffon. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BAKLENGS: Ørjan Nyland måtte se to baller gå forbi seg i kveld. Her har akkurat Leonardo Bonucci stanget inn 0-2 for gjestene. Men etter kampen fikk han i alle fall et plaster på såret av sitt forbilde, Gianluigi Buffon. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge-Italia 0-2 (0-1)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge var dessverre aldri i nærheten av å tukte et bunnsolid italiensk lag på Ullevaal i kveld.

- En leksjon Simone Zaza og Leonardo Bonuccis scoringer for gjestene ble beholdningen, og det er en nedslått Ørjan Håskjold Nyland som snakker med Dagbladet etter kampen.

- Vi fikk en leksjon i italiensk fotball - de var solide bakover og farlige framover. Nå må vi finne ut hvorfor de er så mye bedre enn oss, sier han.

- Vi visste naturligvis at Italia er et veldig godt lag og hva de står for. De er alltid med i mesterskap, og har en tendens til å nå langt. Vi kan i alle fall lære av hvordan de er så mye mer direkte enn oss, og hvordan de spiller seg ut av presset vi setter på dem. Det er sånn vi vil spille.

Selv kunne ikke Molde-keeperen klandres for noen av baklengsmålene, men selv synes han det er vanskelig å smile av den grunn.

- Nei, jeg gjorde ingen dårlig kamp, men det er vanskelig å glede seg over det i dag.

Møtte forbildet Likevel var ikke alt bekmørkt. Etter kampen var Nyland på pletten for å veksle to ord med sin store helt - Gianluigi Buffon. Han bekrefter overfor Dagbladet at han fikk sikret seg suveniren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer