TÅREVÅTT: Tiger Woods måtte stille opp med en skulder og gråte på etter at Vonn mislykkes nok en gang i VM på hjemmebane. Foto: Hans Arne Vedlog /  Dagbladet
TÅREVÅTT: Tiger Woods måtte stille opp med en skulder og gråte på etter at Vonn mislykkes nok en gang i VM på hjemmebane. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Her må Tiger trøste kjæresten når hun tar til tårene etter nok en fiasko

Håpløst langt bak teten.

BEAVER CREEK (Dagbladet): Selv om det ble en bronse på verdensmesterskapets åpningsdag i Beaver Creek, har den siste uka vært en eneste lang nedtur på Lindsey Vonn.

Etter kombinasjonen på mandag forlot hun arenaen oppløst i tårer.

- Jeg er skikkelig skuffet. Det er VM i hjembyen min, og jeg prøvde virkelig så hardt jeg kunne. Det strakk ikke til, og det er skuffende for meg, for familien min og for tilhengerne mine, sa hun da.

Tårer til Tiger Og det gikk ikke stort bedre i dagens storslalåm.

Hjemmeyndlingen gjorde en stor feil og mistet dyrebar tid. I mål var superstjerna hele 2,67 bak suverene Anna Fenninger fra Østerrike.

Da hun kom seg ut av selve målovalen ble det igjen for mye for 30-åringen som har vært under enormt press, og hun tok til tårene mens kjæresten Tiger Woods forsøkte å trøste henne etter beste evne.

Etter at 60 løpere var i mål lå Vonnpå en 27.-plass, men det kunne likevel se ut som om hun får anledning til å starte i den andre omgangen som starter klokka 22.15.

Norsj på sjette Da gikk det langt bedre med norske Lina Løseth som leverte en god første omgang og kjørte inn til en sjetteplass.

- Jeg gjorde en god normal omgang, ikke noe mer. Jeg pusha bra, men jeg føler at jeg har mer å gå på, sier hun til Dagbladet.

- Jeg bør komme litt bedre i gang, og neders må jeg være mye frekkere og mye mer på.

Nå ønsker Løseth seg en enda mer teknisk og vanskelig løype i den andre omgangen.

- Det er så lett å kjøre her at det er lett å la gødfølelsen ta overhånd for det kjennes så bra. Jeg satser på en litt mer teknisk løype i andre omgang, sier en offensiv Løseth.