Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her må TV 2-ekspert Scheie lide for sitt sleivete utspill

Badet i Danmark.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): TV 2s håndballekspert Frode Scheie måtte ta et ufrivillig bad i havet i Frederikshavn i formiddag.

Bakgrunnen var Scheies uttalelse rett før VM-kampen mot Puerto Rico i går, der han hadde liten tro på laget fra Karibien.

- Var det verdt det?

KALDT: 6-7 grader i vannet i Frederikshavn. Frode Scheie la ikke skjul på at han angret på uttalelsen. Det skal ikke skje på en god stund, sier TV 2-eksperten. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
KALDT: 6-7 grader i vannet i Frederikshavn. Frode Scheie la ikke skjul på at han angret på uttalelsen. Det skal ikke skje på en god stund, sier TV 2-eksperten. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

- Er du morsom? Det var ikke verdt det. Det var en dårlig følelse. Er man tøff i trynet må man bare ta det, sier Scheie etter den korte svømmeturen.

Skal moderere seg - Dersom de scorer mer enn ti mål, skal jeg hoppe i sjøen, sa Scheie i TV 2s håndballstudio.

De puertorikanske håndballspillerne gjorde tipset til skamme - og scoret 13 mål på målvakt Silje Solberg.

Klokka 11.45 i formiddag stilte Scheie opp og badet ved Palmestranden i Frederikshavn. Der var det rundt 6-7 grader i lufta.

VURDERTE BOMBA: ... men droppet det.
VURDERTE BOMBA: ... men droppet det. Vis mer

TV 2-eksperten lover å moderere seg i framtida:

- Det blir noen år til neste uttalelse, for å si det sånn. Jeg tipper Kazhakstan scorer 30 i dag, sa Scheie etter badet.

- Håp Etter kampen i går var ikke målvakt Kitsa Escobar (25) helt fornøyd med ekspertens utspill.

- Han har ikke håp. Vi er her for å lære og for å ta det neste steget i håndball. Det er en ære for oss å spille mot Norge. La meg si noe... Hva het han (eksperten)? spør Escobar Dagbladet etter kampen.

- Frode Scheie... svarer Dagbladets reporter.

- Du må svømme! Frode Scheie, du må svømme. Du har ikke tro på folk som ikke er på samme nivå som Norge, sier Escobar.

- Er det respektløst?

- Nei, nei. Jeg må ta det som en spøk. Folk utenfor har ikke tro på oss. På grunn av folk som ham vil jeg trene hardere. Jeg liker de som ikke har tro på oss. Vi er et ungt lag og er her i VM for første gang. Jeg forventer ingenting av andre, sier Escobar.

- Ikke vondt ment Norge cruiset inn til en enkel seier mandag kveld, men var langt unna scoringsrekorden på 48 mål fra 2001.

Frode Scheie forteller til Dagbladet at han ikke ser fram til en dukkert i kalde Danmark.

- Det er viktig å påpeke at dette ikke ble sagt for å være respektløs, selv om det kan oppfattes slik. Jeg trodde Norge kunne holde de under 10 mål og kanskje ned på 5-tallet, sier Scheie til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media