PÅ ETTERSKUDD: Simon Kjær sier han ikke hadde protestert dersom dommeren hadde vist ham ut i denne duellen med Mohammed Abdellaoue.Foto:Erik Berglund/Dagbladet
PÅ ETTERSKUDD: Simon Kjær sier han ikke hadde protestert dersom dommeren hadde vist ham ut i denne duellen med Mohammed Abdellaoue.Foto:Erik Berglund/DagbladetVis mer

Her mener Kjær han skulle hatt rødt kort

- Kunne ikke ha nektet om dommeren hadde vist meg ut.

Danmark - Norge 2-0.

Norges skjebne kunne vært annerledes dersom Simon Kjær hadde fått rødt kort for å rive ned Mohammed Abdellaoue etter 20 minutter av tirsdagens kamp. Stopperen selv innrømmer at det burde ha skjedd.

En Moa på løp hadde nærmest hatt fri bane til mål om ikke danskenes midtstopper hadde gått rett i kroppen på ham og lagt ham i bakken. En scoring på det tidspunktet ville vært gull verdt for Norge, men det hele endte med et John Arne Riise-frispark i den røde muren.

- Jeg var bakerste mann, så jeg burde nok ha fått et rødt kort, innrømmer Kjær overfor sporten.dk.

- Han hadde ikke helt kontroll over ballen, så det var ikke en 100 prosents målsjanse, men jeg kunne ikke ha nektet dersom dommeren hadde vist meg ut, mener Roma-proffen.

Enden på visa ble uansett dansk 2-0-seier og et langt steg i retning EM for våre naboer i sør. Men Kjær vil likevel helst glemme kampen, særlig første omgang så raskt som mulig.

- Det var nok det dårligste jeg har prestert på landslaget. Jeg var ikke venn med ballen, begikk mange feil og var generelt bare «pissedårlig». Det må jeg erkjenne, sier han.

(NTB)