Her mener Rooney dommeren gjør rett

Har beklaget til lagkameratene.

IKKE NOE Å DISKUTERE: Dommer Lee Mason sto - selvsagt - på sitt til tross for massive protester fra Manchester United-spillerne da lagkaptein Wayne Rooney hadde blitt vist det røde kortet for å sparke ned Stewart Downing lørdag. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
IKKE NOE Å DISKUTERE: Dommer Lee Mason sto - selvsagt - på sitt til tross for massive protester fra Manchester United-spillerne da lagkaptein Wayne Rooney hadde blitt vist det røde kortet for å sparke ned Stewart Downing lørdag. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

Manchester United-kaptein Wayne Rooney har bedt lagkameratene om unnskyldning etter at han mistet hodet og ble utvist mot West Ham i helga.

- Selvfølgelig gjorde jeg det (beklaget seg). Det var sannsynligvis riktig avgjørelse, sier Rooney ifølge BBC.

Ute i tre kamper United må klare seg uten sin kaptein og stjernespiss i de neste tre kampene. Rooney forteller at han ikke vil anke det røde kortet. Dermed kan han først returnere til derbyet borte mot Manchester City 2. november.

Det var tidlig i annen omgang mot West Ham lørdag at Rooney ble utvist. Han var på etterskudd og sparket ut mot gjestenes Stewart Downing.

Takknemlig Heldigvis for 28-åringen klarte lagkameratene å vinne 2-1.

- Jeg så at West Ham-spilleren forsøke å kontre, og jeg prøvde å bryte opp spillet. Men jeg gjorde en feilvurdering. Jeg er bare takknemlig for at guttene klarte å holde på ledelsen, sier Rooney.

(NTB)