RETT UT: Pepe gjorde det tydelig hva han mente om Mullers noe lette fall. Ingen god avgjørelse da han minuttet senere befant seg i garderoben etter å ha blitt utvist. Foto: AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF / NTB SCANPIX
RETT UT: Pepe gjorde det tydelig hva han mente om Mullers noe lette fall. Ingen god avgjørelse da han minuttet senere befant seg i garderoben etter å ha blitt utvist. Foto: AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF / NTB SCANPIXVis mer

Her mister skandalestopperen hodet igjen. Sendt rett i dusjen

Vondt ble verre for Portugal.

(Dagbladet): Portugal fikk den verst tenkelige starten på kampen mot Tyskland i Salvador i dag. Allerede etter elleve minutter banket Thomas Müller inn 1-0 fra ellevemeteren, og drøye 20 minutter senere sted Dortmund-stopper Mats Hummels til vers og doblet ledelsen.

Likevel, det kunne bli enda mørkere.

Få med deg alt i VM direkte

Rett ut Med åtte minutter igjen til hvilen havnet nemlig stopper Pepe i løpsduell med nevnte Müller. Portugiseren, som ikke akkurat har det reneste av rulleblad, var aktiv med armene, og Müller fikk en av dem i fjeset.

Det var naturlig nok til at Bayern-spissen gikk ned som en potetsekk, noe som til sigende irriterte Pepe grenseløst. Han marsjerte bort til måltjuven, og ga ham et lite nikk.

Ingen videre god avgjørelse når hele verden, dommer Milorad Mazic fra Serbia inkludert, har sine øyne festet på deg.

Mens resten flokket seg rundt situasjonen, sto Ronaldo femti meter unna og slo ut med armene. Ikke sikkert han så situasjonen, men han så hvem som var involvert, og da fant han vel ingen grunn til å tvile på dommerens vurdering
Resultatet ble som det måtte. Rødt kort og en tidlig dusj på Real Madrid-stopperen. Etter episoden la Müller på til både 3-0 og 4-0 for Tyskland.

Dessverre er det heller ikke første gang 31-åringen mister hodet.

Notorisk I kvartfinalen i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona i januar 2012 fikk tv-seerne se en stygg scene da Pepe tråkket på hånda til en liggende Lionel Messi.

Dommeren så ikke hva som skjedde, og Pepe slapp unna uten kort.

- Pepe? Spillerne snakket om det, men jeg så ikke hva som skjedde. Det så klart ut på TV, sa daværende Barca-trener Pep Guardiola.

- Pepe, for en idiot. Noen ganger blir du provosert av folk, reagerte Wayne Rooney på Twitter.
Ingen skånet Men heller ikke lagkameratene har vært skånet for krølltoppens vrede. Det fikk Alvaro Arbeloa merke for to år siden da Real Madrid møtte Valencia.

Etter omtrent timen spilt fikk Pepe frispark i en duell med Pablo Piatti, og den 29 år gamle portugiseren rullet rundt med tilsynelatende voldsomme smerter.

Dommeren ble ikke lurt av Pepes overspilling, og heller ikke Alvaro Arbeloa hadde mye sympati for midtstopperen. Høyrebacken løp bort til lagkameraten og ba ham komme seg på bena slik at Real Madrid kunne fortsette å jakte på scoring.

Pepe svarte med å stemple lagkameraten på kneet, før han plutselig kom seg på bena igjen.

- Frustrert Også tilbake i 2009 svartnet det for stopperen. Den gang var det Getafe-spiller Javier Casquero som fikk gjennomgå med både tråkk og spark i ryggen.

Slik beskrev portugiseren det som skjedde i den dramatiske kampen, som endte 3-2 til Real Madrid:

- Vi trengte tre poeng og da de fikk straffe mistet jeg hodet. Jeg følte meg som ansvarlig for at Real Madrid ikke vinner serien. Jeg var frustrert, sa Pepé ifølge klubbens hjemmeside.

- Akkurat nå kjenner jeg ikke meg selv. Jeg er veldig lei meg og jeg har skuffet meg selv. Jeg har aldri hatt det slik før og jeg håper jeg aldri får det slik igjen. Etter kampen sov jeg bare tre timer.

En angrende synder der altså. Problemet er bare at han også har en tendens til å gjenta nevnte synder.