Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her møter Dennis Rodman faren for første gang på 42 år

Philander Rodman har 29 barn med 16 forskjellige kvinner.

MØTTE FAREN: Dennis Rodman møtte i går faren sin for første gang på 42 år. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
MØTTE FAREN: Dennis Rodman møtte i går faren sin for første gang på 42 år. Foto: AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sist gang Dennis Rodman (51) møtte faren Philander var årstallet 1969. For første gang på 42 år møttes de to igjen i år.

- Det var fantastisk. Jeg har prøvd å treffe ham i langt tid, og plustelig i går kveld... boom! Jeg var veldig, veldig glad og overrasket, sa Philander Rodman ifølge Aftonbladet.

Møtet mellom de to skjedde etter en oppvisningskamp med flere tidligere NBA-stjerner. Dennis Rodmans lag vant kampen, og med sekunder igjen av kampen tok han mikrofonen og hilste til faren som satt på tribunen.

FARGERIK: Dennis Rodman stilte i en brudekjole da han skulle promotere biografien sin. Foto: PETER MORGAN / REUTERS / NTB Scanpix
FARGERIK: Dennis Rodman stilte i en brudekjole da han skulle promotere biografien sin. Foto: PETER MORGAN / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Etter kampen møttes de to i tre minutter.

- Det føles bra. Det er begynnelsen på noe nytt, sa far Rodman.

Dennis Rodman var en av NBAs største stjerner på 1990-tallet, og var en del av Chicago Bulls stjernegalleri sammen med blant annet Scottie Pippen og Michael Jordan.

SMILEFJES: Dennis Rodman ble berømt for singe mange hårfrisyrer. Foto: NTB Scanpix
SMILEFJES: Dennis Rodman ble berømt for singe mange hårfrisyrer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han hadde en vanskelig barndom, og etter et mislykket selvmordsforsøk i 1993 la han om imaget sitt. Han begynte å farge håret i all verdens farger, og tok flere tatoveringer og piercinger. Han ble også kjent for å flere slosskamper med spillere og dommere på banen.

Før møtet mellom de to i går ble Rodman spurt om forholdet mellom han og faren.

- Jeg hater ikke fyren som sørget for at jeg eksisterer. Faktum er at jeg ville sett på han som en venn hadde jeg møtt ham, svarte Dennis Rodman.

Philander Rodman har bodd på Filippinene i over 50 år, og driver der sin egen hamburgerrestaurant. Han har ifølge Aftonbladet 29 barn med 16 forskjellige kvinner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media