Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her nekter Bridge å håndhilse på John Terry

Iskaldt gjensyn.

ISKALDT: Chelsea-kaptain John Terry strekker hånda ut for Wayne Bridge, men City-backen går rett forbi og gir hånda til nestemann. Resten av City-spillerne tok hånda til John Terry. Foto: AFP
ISKALDT: Chelsea-kaptain John Terry strekker hånda ut for Wayne Bridge, men City-backen går rett forbi og gir hånda til nestemann. Resten av City-spillerne tok hånda til John Terry. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Wayne Bridge nektet å håndhilse på sin tidligere kamerat og kaptein John Terry da Chelsea tok imot Manchester City lørdag.

De to var gode venner og spilte sammen i Chelsea, men idyllen tok slutt da det kom fram at Terry skal ha hatt en affære med Bridges kjæreste.

Bridge har trukket seg fra landslaget fordi han ikke orket å være på oppdrag med Terry, men lørdag måtte han møte sin gamle venn.

De to møttes ansikt til ansikt da Bridge og City-stjernene gjestet Stamford Bridge til seriekamp. Tradisjonen tro hilste spillerne før kampen, men Terrys forsøk på å håndhilse på Bridge ble avvist.

Terry, som har mistet kapteinsbindet på landslaget, rakte fram hånden, men Bridge så bort og gikk rett forbi sin tidligere venn.


(NTB)

LITE HJERTELIG: Wayne Bridge går rett forbi John Terrys utstrakte hånd før dagens møte på Stamford Bridge. Foto: AP
LITE HJERTELIG: Wayne Bridge går rett forbi John Terrys utstrakte hånd før dagens møte på Stamford Bridge. Foto: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!