VILLE IKKE VÆRE KAPTEIN: Real Madrids Cristiano Ronaldo tilbød kapteinsbindet til Iker Casillas i gårsdagens seriekamp. Casillas - som egentlig er Real Madrids kaptein - valgte å ikke ta imot bindet. Foto: EPA/Kiko Huesca/Skjermbilde CMore.
VILLE IKKE VÆRE KAPTEIN: Real Madrids Cristiano Ronaldo tilbød kapteinsbindet til Iker Casillas i gårsdagens seriekamp. Casillas - som egentlig er Real Madrids kaptein - valgte å ikke ta imot bindet. Foto: EPA/Kiko Huesca/Skjermbilde CMore.Vis mer

Her nekter Casillas å ta imot kapteinsbindet fra Ronaldo

- En merkelig situasjon, sier La Liga-ekspert.

(Dagbladet): Real Madrid-keeper Iker Casillas regnes som en av de ypperste i verden - men målvakten har angivelig falt i unåde hos manager Jose Mourinho.

Den spanske landslagskeeperen er vraket i de to siste seriekampene og mot Real Sociedad i går var det reservemålvakt Antonio Adan som fikk sjansen fra start.

Adan fikk derimot langt fra en god start på kampen, og ble utvist etter bare fire minutter. Inn kom Casillas, og Real Madrid vant til slutt 4-3 med én mann mindre på banen.

Men det skjedde ikke uten kontroverser.

Casillas har spilt 648 kamper for Real Madrid etter debuten i 1998/99-sesongen. Han er også lagkaptein.

Cristiano Ronaldo fikk æren av å starte med kapteinsbindet i Casillas fravær i går - og litt ut i kampen tilbød portugiseren bindet til målvakten.

- Spesiell situasjon
Tv-bildene viste at Casillas bare vinket Ronaldo vekk og valgte å ikke ta imot kapteinsbindet som stjernespissen hadde tatt av armen, og spissen spilte derfor videre som lagkaptein.

- Det var en merkelig situasjon. Jeg tenker at det er stort av Ronaldo å tilby kapteinsbindet, og det er først og fremst rart at Casillas takker nei. Det kan være fordi han vil la Ronaldo fortsette ettersom han startet kampen med som kaptein, men det er spesielt å se spillerne stå og diskutere, sier C More-ekspert Magnar Kvalvik til Dagbladet.

- Tror du det er problemer innad i klubben?

- Jeg må innrømme at jeg selv lurer på hva som skjer i Real Madrid. Spansk presse har spekulert i at det kan ha oppstått en spansk og portugisisk gruppering i klubben, og at Casillas selv tok dette opp med Mourinho. Det er bare spekulasjoner, men mye tyder på at noe er feil ettersom en av verdens beste keepere er vraket, sier Kvalvik.

- Høy stjerne
- Publikum i Madrid er stolte av sine egne spillere, og det er ingen selvfølge at en storklubb som Real Madrid har klubbspillere som for eksempel Casillas. Han har en høy stjerne i klubben, og det gjør vrakingen bare mer spesiell, sier Kvalvik.

Det angivelig kjølige forholdet mellom Mourinho og klubbhelten Casillas fikk publikum på Santiago Bernabeu viste sin misnøye.

- Jeg tror de pep fordi jeg startet med Casillas på benken og tilskuerne har sin rett til å gjøre hva de vil. Jeg aksepterer det, sier Mourinho ifølge Marca.

Her kan du se situasjonen der Casillas takker nei til kapteinsbindet (ekstern lenke).