Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her nikker han ned motstanderens trener

- Jeg gjør en liten feil, og så blir jeg droppet fra landslaget, sier Jesus.

(Dagbladet): Søndagens kamp mellom Cruz Azul og Morelia i Mexico utviklet seg til en svært stygg batalje. Cruz Azul vant den første semifinalen i det mexicanske sluttspillet 2-0, men klarte å rote alt bort i den andre kampen.

I det 89. minutt ledet Morelia 3-0, og da klarte ikke en entusiastisk hjemmesupporter å holde gleden inne lenger. Supporteren stormet banen og løp opp til Cruz Azul-kaptein Gerardo Torrado og slang med leppa.

Supporteren fikk svar på tiltale og flere Cruz Azul-spillere angrep ham, noe som førte til et masseslagsmål av de sjeldne.

Cruz Azul-keeper Jesus Corona var blant de mer aktive, blant annet fulgte han etter supportere ut av banen og sparket og dyttet ham flere ganger.

Etter kampen fortsatte volden, til tross for at tre spillere allerede hadde blitt utvist og begge lags trenere var vist opp på tribunen. Jesus Coronas tok nemlig for seg Morelias fysiske trener, Sergio Martin, og nikket ham rett ned.

Dommeren fikk ikke med seg angrepet, men takket være TV-kameraene er keeperen utestengt i seks kamper.

I dag ble det også klart at Corona, som har 12 landskamper for Mexico, ikke får mulighet til å forsvare tittelen i årets God Cup.

- Vi har bestemt oss for å ikke ta med Jesus Corona til Gold Cup. Vi har tatt med Jonathan Orozco i stedet, sier Hector Gonzalez i det mexicanske forbundet.

Corona er skuffet over det han mener er en uforståelig vraking etter en liten feil.

- Man jobber hardt for å bli førstevalget på landslaget, og så gjør man en liten feil og er ute. Jeg beklager det som skjedde, men jeg vil snakke med forbundet å gi min versjon, sier Corona til Reuters.

Det er andre gang på et år at Corona blir droppet fra landslaget på grunn av oppførselen sin. Han ble utelatt fra VM-troppen i 2010 etter et barslagsmål.

Cruz Azuls trener Enrique Meza ble utestengt i tre kamper.

- Morelia-fansen fortjenten ikke at vi oppførte oss på en slik måte. Gata er for å slåss, ikke banen. Jeg skammer meg veldig mye, både over at vi tapte og ikke minst måten vi oppførte oss på, sier Meza til AP.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media