Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her nikker Zlatan PSG til ligacupfinalen

Senket Nantes.

TIL FINALEN: Zlatan Ibrahimovic stanger inn vinnermålet på overtid og sender PSG til ligacupfinalen. Foto: Jean-Sebastien Evrard, AFP / NTB Scanpix
TIL FINALEN: Zlatan Ibrahimovic stanger inn vinnermålet på overtid og sender PSG til ligacupfinalen. Foto: Jean-Sebastien Evrard, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en vakker lobb og en stupheading fikset Zlatan Ibrahimovic 2-1 over Nantes og finalebillett i ligacupen for Paris Saint-Germain tirsdag kveld.

Kampen var bare fem minutter gammel da svensken utnyttet en klønete manøver av Nantes-keeper Rémy Riou og gjorde 1-0. Riou sleivet på et utspill, og fra omtrent 30 meter sendte Zlatan ballen i en nydelig bue over målvakten og i mål.

I fjor røk PSG ut via straffesparkkonkurranser i kvartfinalen både i cupen og ligacupen i fransk fotball. I kveld så det ut til å gå mot forlenget spilletid igjen.

For etter 82 minutter utlignet Olivier Veigneau til 1-1 og skapte jubel hos hjemmelaget.

Gleden ble likevel kortvarig. I tilleggstiden var Zlatan på farten igjen og stanget ballen i mål fra Lucas Mouras strålende innlegg.

Dermed sikret stjernespissen finaleplass for PSG. Onsdag gjør Lyon og Troyes opp om den siste billetten.

(NTB)

Hele Norges coronakart