Her øker Pastore prisen sin til 780 millioner kroner

Sentral da Palermo slo Juventus i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Palermos offensive midtbanespiller Javier Pastore var drivkraften da Juventus ble slått 2-1 i går.

Etter kampen fortalte klubbpresident Maurizio Zamparini at det nå vil koste dyrt å kjøpe argentineren fri fra kontrakten.

- I kveld var agenten til Pastore her. Vi har skrudd opp frikjøpsklausulen hans til 100 millioner euro (ca. 780 millioner kroner) på hans anbefaling, sier Zamparini ifølge football-italia.net.

Zamparini har tidligere fortalt at Manchester City kontaktet dem med forespørsel om å kjøpe 21-åringen før overgangsvinduet stengte mandag.

Det ble det ikke noe av, og Zamparini sørger altså for at det skal legges store summer på bordet før en eventuell overgang kan diskuteres.

- Jeg mener Pastore og Josip Ilicic kunne spilt fast for toppklubbene i Europa til tross for at de er unge, sier Zamparini.

Pastore avanserte fra egen banehalvdel med ballen i beina, før han serverte et følsomt innlegg til Fabrizio Miccoli, som scoret 1-0.

Men han viste også at han har sine svakheter, da han sleivet på en stor sjanse like før pause. Se høydepunkter fra kampen øverst i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer