Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her ombestemmer han seg plutselig. Da går alt galt

En bom av de sjeldne.

OOPS: Puncheon skulle gi sitt lag en drømmestart, men dessverre for gjestene blåste han straffen himmelhøyt over og utenfor målet til Hugo Lloris. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
OOPS: Puncheon skulle gi sitt lag en drømmestart, men dessverre for gjestene blåste han straffen himmelhøyt over og utenfor målet til Hugo Lloris. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

(Dagbladet): Crystal Palace kom til kort mot Tottenham på White Hart Lane i går, og de hvitkledde gikk til slutt seirende ut av London-derbyet med 2-0 etter scoringer av danske Christian Eriksen og Jermaine Defoe.

Men hadde Jason Puncheon gjort jobben sin kunne det hele sett veldig annerledes ut.

Over og ut Bare åtte minutter var spilt da Moussa Dembele felte Marouane Chamakh på klumsete vis, og dommer Michael Oliver pekte korrekt på ellevemeteren.

Puncheon skulle gi sitt lag en drømmestart, men dessverre for gjestene blåste han straffen himmelhøyt over og utenfor målet til Hugo Lloris.

27-åringen, som er på utlån fra Southampton snudde seg vekk i fortvilelse mens tv-kameraene fanget opp en alt annet enn fornøyd Tony Pulis på benken.

- Utrolig skuffet over å tape i dag. Gutta jobbet så hardt og fansen var fantastiske. Også skuffet over straffemissen, men kommer bedre og sterkere tilbake, skrev Puncheon på Twitter i går kveld.

- Han ombestemte seg Crystal Palace-sjefen sa til pressen etter kampen at han hadde snakket med Puncheon om katastrofe-missen, og avslørte også hva som gikk galt.

- Han ombestemte seg i tilløpet like før han traff ballen, og det er sannsynligvis derfor han bommet så grovt. Du kan ikke gjøre det. Du må bestemme deg på forhånd og holde deg til valget, sier Pulis ifølge Talksport.

Manager-veteranen synes laget hans hadde fortjent mer enn det de fikk ut av gårsdagens kamp.

- Vi kunne fort ledet med et par mål. Jeg synes vi spilte veldig godt i den første omgangen. Vi har spilt bra mot både Chelsea og Manchester City, og vi gjorde det igjen nå, men du må ta sjansene du får mot de beste lagene, sier han.